Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek a 16 éves lányotokn...

Engednétek a 16 éves lányotoknak, hogy emlőpiercingje legyen?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%
A te csöcsöd.Azt csinálsz vele amit akarsz.Én férfiként biztos nem díjaznám ha mellnyalogatás közben csőrögne a fogamon a piercing.:)
2014. ápr. 14. 12:10
 62/65 GiannaAteara válasza:
69%
Szia! Szerintem ne vedd a szívedre az hülyéző kommenteket, de azért gondolkozz el rajta. Olvastam, hogy 3 éve szeretnéd, de ha belegondolsz, akkor is biztosan szeretnéd? Amíg kételyeid vannak, addig szerintem még ne csináltasd meg. Egyébként mindkettőbe, vagy csak az egyikbe szeretnéd? Ha megcsináltatod, azt mindenképpen szalonban csináltasd, ahol értenek hozzá. Csak azért mondom, mert a fülemben 6 lyukból 4-et szalonban szúrtak és nem találtak el ideget és be sem gyulladt. A másik kettőt meg 16 évesen a barátom szúrta és elég rossz helyre ment, de hagyjuk a témát:D Édesanyád gondolom megértő és csak a legjobbat akarja neked, meg kéne beszélned vele. Ha úgy állsz oda elé, hogy megbeszéld egy problémád, segíteni fog. Ha viszont hisztizve és toporzékolva, akkor tuti az elutasítás. Szóval a hangsúly a lényeg, legyél határozott és ha biztos vagy benne, meg is tudod győzni őt. Remélem írtam számodra hasznosat. 19/lány:)
2014. ápr. 14. 18:28
 63/65 Picike0617 válasza:
Szerintem ne csináld, mert ha rosszul sül el, örökre nyoma marad.
2014. szept. 18. 20:34
 64/65 anonim ***** válasza:
Mivel tudom hogy a szoptatás mennyire fáj az elején igy kizart...s fürdőruha alatt vagy tesi órán?kizart...mondo. Ezt ugy h 2 fülbavalóm van,meg koldok piercingem is van.sajna kivettemmasodik terhesség során de ha nagyobb lesz a kicsi újra követem,mert az legalább szép.(29n s jó is a hasam)lehet most hogy bölcsibe jár megbeszélem parommal h megcsinálom most hamarosan.😊
2014. okt. 7. 21:33
 65/65 Bellatrix:3 ***** válasza:

[link]

Itt azt olvastam, hogy mellimbo piercingel is lehet gyereket szoptatni. Szoval ezzel alapjaraton nem lenne gondja, szoval ha meg mindig szeretned es jol atgondoltad a dolgot, mert nem fajdalommentes eljaras, akkor hajra. :)

19/L

2015. jan. 9. 22:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!