Egy vagy két hasonló korú (13-14) éves barátnőjével, elmenjen egy bevásárló központba? Villamossal amire a ház előtt lehet felszállni és a bolt előtt áll meg. Nappal, világosban megszabott időkorlátig. Budapesten, 14. kerület.
15 éve én már Plázáztam ilyen idősen a barátnőimmel. Akkor nyílt meg itt a Plaza és folyamatosan ott lógtunk, vagy a Corába lófráltunk más nem volt, vagy max suli után elmentünk a Mekibe. Miért lenne ez baj?
2014. márc. 27. 15:52
3/12 anonim válasza:
14 évesen én már bulizni jártam és reggel mentem haza a barátaimmal. Én sem értem ez miért baj?
2014. márc. 27. 15:55
4/12 anonim válasza:
Hetedikben már tini discoba jártunk ami este 10-ig tartott péntekenként. Utolsó busszal mentünk haza, vagy anyáék jöttek értünk.
2014. márc. 27. 15:59
5/12 anonim válasza:
Napközben kb annyi az esélye annak, hogy baja esik, mintha veled menne és végig melletted sétálna.
Ha vásárolni akar akkor beszéljétek meg, hogy mik a határok és érjen haza időben.
Mi is jártunk vásárolni ennyi idősen a barátnőimmel, a legnagyobb tragédia az volt amikor valamelyikünk beleesett egy anyagi kereten kívül levő ruhába és nemtudta megvenni :)
2014. márc. 27. 16:51
6/12 anonim válasza:
14 évesen már buliznak,meg szexelnek a mai tinik,úgyhogy nyilván elengedném,és örülnék ha még csak itt tart.
2014. márc. 27. 17:02
7/12 anonim válasza:
Mi vonattal utazunk fel a west endbe a barátnőimmel és sose történt semmi gond. Viszont minél többen menjenek, biztonságosabb, mi is 5-6 fővel megyünk.
14L
2014. márc. 27. 17:11
8/12 anonim válasza:
Hát engem 13 évesen a nagymamám kísérgetett a 10. kerületből a Mammut bevásárlóközpontig. Írtó ciki volt... Az osztályomból mindenki egyedül járkálhatott, az évfolyamtársaim már buliztak is, engem meg kísérgettek... Szerintem semmi bajom nem lett volna, ha egyedül megyek. :)
17L
2014. márc. 27. 18:16
9/12 anonim válasza:
Termeszetesen. Volt,hogy 14 evesen 8-9 fele ertem haza. Igaz,kaptam egy kis fejmosast,de semmi komoly. Szerintem elengedheted,nincs ebben semmi rossz.
2014. márc. 27. 20:56
10/12 anonim válasza:
12 voltam amikor két barátnőmmel bementünk árkádba busszal felnőtt kíséret nélkül. Nem olt semmi. nekem megengedték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!