Szülők, ti megengednétek a 14 éves lányotoknak?
- Hogy elmenjen 1 hetet egy a lakhelyétől kb. 300 km.re lévő faluba két 13 éves barátnőjéhez,akikkel már találkozott. A szülők ismerik a két lány szüleit is, és megbízhatónak meg jóembernek tartják őket. A lány aki pedig menne 3 éve ismeri a két lányt,és eddig egyszer találkozott velük,és most meghívták magukhoz. De ilyen tök normális programokkal lovaglás,kimennek a közeli tóhoz megismeri a lány a két lány többi barátját stb.:) A lány valószínűleg nem egyedül utazna,hanem az anyukája kimenne vele,de ő rögtön haza is utazna, csak hogy ne kíséret nélkül menjen ki odáig a lány.
- Hogy egy szintén internetről megismert fiúval (aki 16 éves) találkozzon akivel picit többek mint barátok. A lánnyal menne a bátyja,de nem lenne végig velük,csak elkísérné a húgát,de együtt mennének ki és haza is és ez csak 1 nap lenne:D A szülők ugyanúgy tudják hogy kik a fiú szülei,stb.^^
-Egy 12 éves lánnyal találkozzon,egy kb. fél órára levő városban. Oda viszont egyedül menne,és 1 napra.
A lány aki így utazgatna egyébként én vagyok:D:) És persze akiket leírtam itt barátaimat ők is jönni fognak hozzám, amit anyuék simán megengednek és örülnének is neki, csak engem így elengedni azért nehezebb:D Még nem beszéltem át anyuékkal ezeket részletesen csak megemlítettem és eddig nem úgy tűnt hogy bármelyiket is elleneznék,és kíváncsi vagyok rá hogy a legtöbb szülő ezt megengedné e:) Egyébként ezek nem olyan internetes ismeretségek hogy azt se tudom kikről van szó,mert nem vagyok annyira naiv hogy úgy találkoznék valakivel hogy nem ismertem meg előtte nagyon(:
Elsőt minden gond nélkül simán.
A második és a harmadik eseten gondolkoznék, elképzelhető, hogy feltételekkel belemennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!