Megengednétek a 17 éves lányotoknak, hogy tetoválása legyen?
Na, szóval a 17 éves lány én lennék. Szeretnék tetoválást a 2 csuklómra. A bal kezemre azt szeretném felvarratni, hogy Anya, a jobb kezemre pedig hogy Apa. Ezt biztos nem bánnám meg, hisz mindennél jobban szeretem őket! Pénzem meg lenne rá, dolgozok iskola mellett. És hát, mint tudjuk, senki nem él örökké, de szeretném a csuklómon viselni ezt a 2 feliratot.
Szülők! Mit szólnátok ahhoz, ha egy nap a gyereked ezzel rukkolna elő? Félek attól, hogy nem engednék, de mindenképp szeretném. Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem jó ötlet lenne:) Bár én sem a csuklómra csináltatnám,hanem mondjuk a a derekamra.Az egyiket a bal oldalamra,a másikat meg a jobbra:) Nekem is van tetoválásom,nem is egy:) A Medencecsontom közelében egy mancs van,mert annyira szeretem a kutyámat,hogy az már kimondhatatlan,és tudom,hogy ezt soha nem fogom megbánni:)
A másik a tarkóm alatti részen van,ott egy apró cseresznyevirág van:)
Anyáék nem bánják,sőt anyának is van a jobb csuklóján egy bizonyos "L" betű:) Ezt akkor tetováltatta magára,amikor én megszülettem,hozzáteszem Laura a nevem:)
Apának szintén van egy "L" betű a jobb csuklóján,és van még egy tetoválása,a fenekén:D Ezt fogadásból csináltatta direkt a fenekére,mert ott nem látszik:D Azon egy 6×6 cm-es Spongyabob található:D De nekem azért ilyen lazák a szüleim,mert ők is fiatalok még:) 30 évesek,igazi szerelemgyerek voltam:) 15 évesek voltak mind a ketten,amikor születtem! És igen,felmerem vállalni,és NEM vagyunk romák:)
Utolsó, te nekem nagyon szimpi vagy!:D
én is gondolkoztam a medencecsontomon, de van rajtam felesleg, és nem tudom, hogy oda akarom e úgy, de azért még átgondolom.:)
Hát, apukád bevállalós.:'Dxd
Vállald is fel bátran! A leírtak alapján te vagy a mindenük, rossz emberek nem lehetnek, ha megtartottak téged szinte gyerekként.:)
Szerintem gondold át, mert azért viszonylag látható helyen van, esélyes, hogy sok helyen nem fognak így alkalmazni. Boka esetleg? :) A medencecsont szerintem nem a legjobb ötlet, ha van rajtad felesleg akkor azért (nyúlhat a bőr, eltorzulhat az írás), illetve csontos hely, ott állítólag jobban fáj.
Szerintem beszélj a szüleiddel, ha ilyen jó a kapcsolatotok, akkor biztos örülni fognak az elhatározásnak. :) Esetleg azt mondanák, hogy várj vele egy évet.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!