Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek ezt a 13...

Ti megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Egy vagy két hasonló korú (13-14) éves barátnőjével, elmenjen egy bevásárló központba? Villamossal amire a ház előtt lehet felszállni és a bolt előtt áll meg. Nappal, világosban megszabott időkorlátig. Budapesten, 14. kerület.
2014. márc. 27. 15:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ovi vegen mar egyedul jartam haza. A szuleim mindig is igyekeztek felelossegteljes embert nevelni belolem. Es lam most mar be tudok fizetni egy szamlat is akar onalloan.
2014. márc. 28. 15:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért ne mehetne? Nem értem...

Nem kéne burokban nevelni azt a szerencsétlent, mert így idővel lázadni fog meg hazudni, csak hogy végre levegőt kapjon és kicsit élhessen...és az a te hibád lesz. én is ilyen lettem amiért soha sehova nem akart anyám elengedni. Bár én csak akkor lázadtam amikor pasival akartam találkozni. szóval behazudtam matek korrepetálást meg minden szutykot csak hogy hagyjon már anyu egy kicsit élni...addig meg jól elvoltam a barátommal, és nem rágta véresre anyám a fülem mert nem tudott róla.

Hidd el én is jobban éreztem volna magam ha őszinte lehetek....de nem lehettem mert akkor a 4 falat bámulhattam volna egész tinikoromban. Így is csak 17 éves koromig bírtam ki. Nagyon szar volt addig is mindenre azt mondani a barátnőimnek hogy nem mehetek velük mert nem engednek:(

jobb ha kicsit elengeded. Hálás lesz érte ha rendesen nevelted.

2014. ápr. 3. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!