Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek a lányotoknak?

Megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Megengednétek a 16 éves lányotoknak hogy a barátjával aludjon? a fiú is 16 éves.
2014. márc. 8. 17:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
48%
Nem, 16 évesen még korai
2014. márc. 8. 17:09
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Meg:3
2014. márc. 8. 17:16
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Nem
2014. márc. 8. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Elvileg korai. De, ha akarjak ugyis megtalaljak a modjat, hogy osszefekudjenek. Ugyhogy, akkor mar inkabb kulturalt korulmenyek kozott, otthon tegyek...
2014. márc. 8. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

Nem!

Amikor összejöttem a vőlegényemmel 14 éves voltam, pár hónap múlva 15 lettem (ő 18 volt)

Édesanyám nem engedte meg, hogy együtt aludjunk, hozzáteszem teljesen jogosan, illetve nem is tudtunk volna hivatalosan mert egyszemélyes volt az akkori ágyam.

Egymás mellett volt a két szoba, közvetlenül. Édesanyám úgy engedte meg, hogy ott aludjon nálunk a párom, hogy én az egyik szobában a párom a másikban alszik. Mint fiatalok, kamaszok persze, hogy belementünk anya ötletébe, de este átmentem a páromhoz és az egyszemélyes ágyon ketten aludtunk :) Nem volt kényelmetlen. Egyébként nem történt semmi közöttünk.

Persze azon is múlik, hogy a lányod, hogy áll a párkapcsolat, szex témához. Ha tudja azt, hogy nem szabad magát könnyen adnia, akkor semmi gond nem lesz és nem kell félned sem. :)

24 hkm

2014. márc. 8. 18:11
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Barátnőm anyja logikája: A f--sz nappal is feláll, inkább aludjon itt a fiú és csinálják a szobájában, veszek nekik óvszert és elviszem nőgyógyászhoz lecsekkolni, hogy minden oké, minthogy egy koszos, veszélyes helen csinálják. Mert fiatalok, úgyis csinálni fogják, jobb, ha ne zártkózunk el előle.

A 16 lehet fiatal, de ha elég ideje vannak együtt és mindketten maximálisan bíznak a másikban akkor nem látom akkora akadályát.

2014. márc. 8. 19:35
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha olyan lenne a lányom hozzáállása, akkor igen. Mivel én is 16 évesen vesztettem el, képmutatásnak tartanám, ha teljesen kislányként kezelném, így inkább megbeszélném vele a biztonságos szex körüli dolgokat és reménykednék, hogy magától van annyi esze, hogy nem csinál hülyeséget. Nyilván én is afelé terelném, hogy még ráér, de bizalom nélkül nem működne.
2014. márc. 8. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
nem, majd 1 év múlva.
2014. márc. 8. 20:02
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
én is 16 éves voltam amikor ott aludhattam a barátomnál... mégis el kellett telnie még 1 évnek, hogy le is feküdjünk egymással :) én engedném, ha nem 1-2 hetes-hónapos kapcsolatról van szó... szerintem is aki akarja úgyis megteszi, akkor már normális körülmények között tegye, a védekezés fontosságát is átbeszélném vele...
2014. márc. 8. 20:59
 10/11 anonim válasza:
60%
Attól függ mennyi ideje vannak együtt.
2014. márc. 10. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!