Megengednétek a lányotoknak?
Nem!
Amikor összejöttem a vőlegényemmel 14 éves voltam, pár hónap múlva 15 lettem (ő 18 volt)
Édesanyám nem engedte meg, hogy együtt aludjunk, hozzáteszem teljesen jogosan, illetve nem is tudtunk volna hivatalosan mert egyszemélyes volt az akkori ágyam.
Egymás mellett volt a két szoba, közvetlenül. Édesanyám úgy engedte meg, hogy ott aludjon nálunk a párom, hogy én az egyik szobában a párom a másikban alszik. Mint fiatalok, kamaszok persze, hogy belementünk anya ötletébe, de este átmentem a páromhoz és az egyszemélyes ágyon ketten aludtunk :) Nem volt kényelmetlen. Egyébként nem történt semmi közöttünk.
Persze azon is múlik, hogy a lányod, hogy áll a párkapcsolat, szex témához. Ha tudja azt, hogy nem szabad magát könnyen adnia, akkor semmi gond nem lesz és nem kell félned sem. :)
24 hkm
Barátnőm anyja logikája: A f--sz nappal is feláll, inkább aludjon itt a fiú és csinálják a szobájában, veszek nekik óvszert és elviszem nőgyógyászhoz lecsekkolni, hogy minden oké, minthogy egy koszos, veszélyes helen csinálják. Mert fiatalok, úgyis csinálni fogják, jobb, ha ne zártkózunk el előle.
A 16 lehet fiatal, de ha elég ideje vannak együtt és mindketten maximálisan bíznak a másikban akkor nem látom akkora akadályát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!