Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves lány hordhat ilyen...

16 éves lány hordhat ilyen cipőt? Szülők! Ti megengednétek a lányotoknak? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 17. 07:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%
persze, ebben semmi rossz nincs, en pl 14 eves korom ota magassarkut hordok, ejjel nappal, anyam vette a legelsot:))
2014. jan. 17. 08:03
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Nézd meg a lábukat és lábfejüket(teli bütyökkel és deformitással) azoknak a nőknek akik ilyen korán rendszeresen használták és azóta is használják. Az, hogy ritkán felveszi, esetleg egy szinház stb. az oké, de rendszeresen nem.
2014. jan. 17. 08:07
 3/20 anonim válasza:
87%
én senkinek sem engedném, hogy ilyet hordjon, tönkreteszi a tartásod. a lábadban a súly elosztás sem véletlen olyan amilyen és ezzel meg teljesen tönkreteszed.színház, tanévzáró/nyitó belefér, de minden napra semmiképp nem ajánlanám, de azt csinálsz amit szeretnél.
2014. jan. 17. 08:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja, szinhazba,eskuvore, tehat ha nagy ritkan olyan alkalom adodik.

Amugy nem, keress ra a google-n hogy milyen a sztarok labfeje, pl Victoria Beckhame meg a modelleke. Deformalt ocsmanyak, amellett nem is egeszseges.

2014. jan. 17. 08:15
 5/20 anonim ***** válasza:
12%

kedves 2 3!!

mint ahogy mar emlitettem, 14 eves korom ota ilyesmiket sot meg magasabbakat hordok, most.22 eves vagyok! semmi baja a tartasomnak, sot epp ez az h a jot tesz, mivel igy kenytelen az illeto kihuzni magat, kulonben nem.tud szepen menni benne!! a labamnak pedig semmi baja!! ha meg mar a butyoknel tartunk.egy sima hetkpznapi sportcipo is feltori a labat!!!

2014. jan. 17. 08:15
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 5-ös! 22 évesen még nincs semmi baja, majd lesz később!
2014. jan. 17. 08:25
 7/20 anonim ***** válasza:
87%

5 Majd nézd meg 35-40-esként, akár nyáron a szandálokba.

A baj ott kezdődik, hogy csak a pillanatnyi helyzetet nézed, és nem távolabb.

2014. jan. 17. 08:34
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak alkalmakra, ünnepélyekre engedném.
2014. jan. 17. 08:46
 9/20 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon szép ez a cipő, alkalomszerűen engedném hordani. Mindennapos viseletre nem.

Van egy kolléganőm, most olyan 40 lehet. Nagyon csinos, mindig minden passzol mindennel, nagy turimániás. Rengeteg magassarkú cipője van. Mindig csodáltam, mert én az abszolút nem nőies nő kategória vagyok. Kétéve nyáron (akkor még nem voltam terhes, dohányoztam), összefutottunk a cigisben. Ő papucsban volt, és én valahogy rápillantottam a lábára. Basszus, azt a látványt nem kívánom senkinek. Hatalmas bütyök mindkét lábon. A 2. lábujja rajta fekszik a 3.-on, a kicsi szinte a talpa alá hajolva. Én csak néztem...mondom (nagy naivan) úristen, mi van a lábaddal? Erre, miért mi van, semmi. Hát mondom, hogy olyan "össze-vissza vannak a lábujjaid". Esküszöm azt hittem, ez valami betegség. Á, nem ez a magassarkútól van-mondta. Én azt hittem lefordulok a székről, úgy ledöbbentem. Kifejezetten visszataszító, gusztustalan volt a lába. Adott egy csinos nő, aki szép, a ruhája mindig oké, a lába meg egy nagy tuskó. Kiábrándító volt. Bocs, kicsit eltértem!!!

2014. jan. 17. 09:00
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak csúnya, de fáj is ez a deformitás. A kiegyenesítő műtétet meg megnézetném minden tinivel, aki ilyet akar hordani napi szinten. Alkalmanként rendben van, de tragédia, ami a lábból ezáltal lesz. Hogy valami motivációt is mondjak: Hogy akarsz szeretkezni valakivel, ha a lábad rejtegeted előtte, mert cipőben még kinéz majd valahogy, de anélkül??? Elég gáz, hidd el:

[link]

[link]

2014. jan. 17. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!