Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek hogy a 16...

Ti megengednétek hogy a 16 éves lányotok 1 hónap járás után ezt csinálja? ( többi lenn)

Figyelt kérdés
Egy hónapja jár egy 17, majdnem 18 éves fiúval és mivel 50km-re laki tőlünk a srác szeretné ha minden pénteken nála aludna és szombat este jönne haza..
2014. jan. 13. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen esélytelen, majd ha jövőre is megvan a fiú akkor talán elgondolkozók rajta, hogy havonta 1 pénteket ott maradhasson.
2014. jan. 13. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 1 honap ismeretseg,50km-es tavolsag....Tudjuk hogy minden csak "mással" történik meg. Csak ha a szemszöget változtatjuk,mi lehetek a "másik". Ha szemelyesen ismernem,nem lakna olyan messze es a szuleivel egyeztetnem,valamint min 6. honapja tart a dolog akkot talán. Te leszel a gonosz mert nem engeded,de ez van.
2014. jan. 13. 16:46
 3/12 anonim válasza:
85%

Én is ilyen helyzetben vagyok,16éves lány,barátom kb 60kmre lakik tőlünk,minden hétvégén találkozunk.Nyár elején jöttünk össze,harmadik randi már "ottalvós" volt,nem is egy nap.Ennek ellenére úgy érzem nem siettünk el semmit,első hónapban még külön aludtunk,este összebújtunk film közben,utána mindketten mentünk a helyünkre.Mióta suli van,persze nem tudunk hetente több napot is együtt lenni,egyszer ő jön,egyszer én megyek hozzá,pénteken suli után,majd szombat este haza.Megbízik bennem anyukám,bár én így visszagondolva nem hiszem,hogy elengedtem volna magamat a fiúhoz ennyi idő után ottaludni.Nem bántam meg,az együtt alvásnak nem kell,hogy szexet jelentsen,de szerintem nem ártott volna,ha előbb megismeri a fiút,és utána enged el..

Miért nem megy hozzátok a srác?Ha megismered,akkor nyugodtabb szívvel engeded el a lányod,vagy lesz okod nem elengedni.Szerintem ez azért a lánynak is felelősség lenne,ha nem komolyan gondolják úgy ezt nem lehet csinálni.Nem szeretném,ha bárki leszólna amiatt,hogy én mit hogy teszek,sok szülő buliba engedi el így a gyerekét,én ehelyett a barátommal vagyok,ami lássuk be hogy sokkal biztonságosabb..16/L

2014. jan. 13. 17:00
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Az én gyerekeim még nagyon kicsik, de nagyon remélem, hogy 16 éves korukban meg fogok bennük annyira bízni, hogy el merjem őket engedni.
2014. jan. 13. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen,ráadásul néhány hónapos kapcsolatban túlzás az együttalvás,én nem engedném és észérvekkel magyaráznám meg nem csak azt mondanám,hogy nem.De gondoljunk már bele nevetséges,1 hónap az semmi félév sem sok na de 1 hónap után együttalvás viccnek is rossz.1 év múlva ha még együtt vannak megengedném.
2014. jan. 13. 17:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt két dologgal van csak gond.

1) Nagyon rövid ideje vannak még együtt

2) A rendszeresség

Ha már fél éve járnának, akkor szerintem néha-néha belefér, de minden héten azért az elég nagy luxus, szerintem 16 évesen még nem kéne erre rászokni, mert nem erről kell szólnia egy kapcsolatnak ebben a korban. Persze, nyilván szexelni tudnak máskor is - én nem is erre gondoltam :)

19L

2014. jan. 13. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Hát elég gáz, ha ilyen korán betudja adni a derekát...
2014. jan. 14. 16:47
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

Az, hogy nála alszik nem feltétlenül jelent szexet! Én is 16 éves lány vagyok, a barátom 17. Hétvégén előfordul, hogy alszunk együtt, igaz, hogy nekünk úgy alakult, hogy egy este nálunk elaludtunk és ez volt az első közös alvás. Tovább már anyuék engedték. Szerintem elmehet igazán, semmi gond nincs azzal ha egy ennyi időd lány a barátjával szeretne lenni. Elítélhet emiatt mindenki, lepontozhat, de az tény, hogy ha szexelni akarnának megoldják máshogy is. Én hiába alszok minden héten egyszer a barátommal, hiába hozta fel a szex témát én megmondtam, hogy nem és kész, ha szeret vár, ha nem el lehet menni. Az, hogy ott akar aludni nem jelent semmi mást.

A másik meg nem tudom ki hogy van ezzel, de én amióta együtt is alszunk néha (azelőtt senkivel se aludtam együtt) szemmel láthatóan boldogabb, kiegyensúlyozottabb, életrevalóbb lettem. És biztos, hogy köze van a két dolognak egymáshoz, mert hibába, hogy az ember lánya még csak 16 éves, neki is szüksége van az összebújásra, a szeretetre, a babusgatásra. Ezt pedig a barátjánál jobban senki nem tudja megadni.Gondolj csak arra mikor te is egy fáradt nap után bebújsz a párod mellé. Azt az érzést nem pótolja semmi.

Az meg, hogy mióta vannak együtt szerintem mellékes. A mostani barátomat néhány hét alatt annyira megszerettem, mint az elözőt egy év alatt. Az idő az lényegtelen, ha passzolnak egymáshoz, ennyi idő is elég az együtt alváshoz.

2014. jan. 16. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:
35%

*Szerintem elmehet igazán, semmi gond nincs azzal ha egy ennyi időt a lány a barátjával szeretne lenni.

* és nem hibába, hanem hiába.

2014. jan. 16. 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Kedves utolsó 16 évesen,szerintem nem tudsz releváns választ adni,hiszen te magad is egy 16 éves gyerek vagy.
2014. jan. 16. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!