Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves lány hordhat ilyen...

16 éves lány hordhat ilyen cipőt? Szülők! Ti megengednétek a lányotoknak? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 17. 07:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

én engedném, az nem gond ha nőiesen öltözik, ha mellette a ruha tára is szolíd, de csinos. Mini szoknyával pl ne hordjon ilyet de egy csinos ceruza szoknyával, blézerrel - ha az iskolai rend nem tiltja, miért ne:

- ha nem tud benne járni, csámpázik, lebeszélném róla nehogy kiröhögjék

- egészségügyi ártalmakra azért hívd fel a figyelmét, bár úgysem fog rád hallgatni

2014. jan. 17. 09:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmakra én is engedném simán.

A "mit tesz a lábbal" dologra reagálva, én is ismertem olyan nőt, aki idősebb korára már otthon is magassarkú papucsot hordott, mert mezitláb/lapossarkúban fájt mindene. De amúgy ő is csinosan öltötzködött :)

2014. jan. 17. 10:21
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem,max ünnepségre de inkább kisebb sarokkal.
2014. jan. 17. 13:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi viseletnek, ritkán, szerintem igen. Bár én sosem vennék fel ilyet, nekem ez túl fájdalmas.
2014. jan. 17. 14:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hétvégente énis hordok hasonlót.. semmi baja a lábamnak.. mondjuk nem minden nap.. azt nem birnám.. meg érdekes lenne igy betipegni edzésre.. xdd (heti 6x)
2014. jan. 17. 15:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmanként igen, de mindennapokra semmiképp.
2014. jan. 17. 16:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, de nyilván minden nap nem, mert egészségtelen. Minden nap senkinek se ajánlom, hogy magassarkút hordjon, de időnként, meg ha nem olyan lesz a napod, akkor nyugodtan!
2014. jan. 18. 14:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Alkalomra simán, színházba, esküvőre, akármilyen "puccos" eseményre.

Viszont mindennapokra nem hiszem hogy jó ötlet lenne.

2014. jan. 18. 15:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagyon szép ez a cipő, nekem is ilyen volt. Amúgy meg nyugodtan felveheted. Én sem javaslom hogy napi szinten ilyeneket hordj.

Bár azért a sok magassarkú ellenes bütyökmániásnak üzenném, hogy én alig hordtam magassarkút, még is inkább úgy néz ki a lábam mintha évekig azt hordtam volna. Ellenben ismerek olyat aki egész álló nap magassarkúban van, még is szép a lába, és nem 16 éves. Akkor most ez hogy is van?

2014. jan. 21. 16:01
 20/20 anonim válasza:
Akár suliba is...Simám!
2014. febr. 20. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!