16 éves lány hordhat ilyen cipőt? Szülők! Ti megengednétek a lányotoknak? (kép)
én engedném, az nem gond ha nőiesen öltözik, ha mellette a ruha tára is szolíd, de csinos. Mini szoknyával pl ne hordjon ilyet de egy csinos ceruza szoknyával, blézerrel - ha az iskolai rend nem tiltja, miért ne:
- ha nem tud benne járni, csámpázik, lebeszélném róla nehogy kiröhögjék
- egészségügyi ártalmakra azért hívd fel a figyelmét, bár úgysem fog rád hallgatni
Alkalmakra én is engedném simán.
A "mit tesz a lábbal" dologra reagálva, én is ismertem olyan nőt, aki idősebb korára már otthon is magassarkú papucsot hordott, mert mezitláb/lapossarkúban fájt mindene. De amúgy ő is csinosan öltötzködött :)
Alkalomra simán, színházba, esküvőre, akármilyen "puccos" eseményre.
Viszont mindennapokra nem hiszem hogy jó ötlet lenne.
Nagyon szép ez a cipő, nekem is ilyen volt. Amúgy meg nyugodtan felveheted. Én sem javaslom hogy napi szinten ilyeneket hordj.
Bár azért a sok magassarkú ellenes bütyökmániásnak üzenném, hogy én alig hordtam magassarkút, még is inkább úgy néz ki a lábam mintha évekig azt hordtam volna. Ellenben ismerek olyat aki egész álló nap magassarkúban van, még is szép a lába, és nem 16 éves. Akkor most ez hogy is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!