Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek a 16 éves lányotokn...

Engednétek a 16 éves lányotoknak, hogy emlőpiercingje legyen?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:
A hajam és az arcom is asszimetrikus, mégis állítólag szép vagyok. Amúgy is a szimmetria mindennek az elrontója mondta egy művész, kinek a neve most nem jut eszembe.
2014. ápr. 8. 14:15
 22/65 anonim ***** válasza:
100%
ha lenne egy cseppnyi eszed akkor már rég igazat adtál volna nekünk, mindenki lebeszélni akar róla, de te határozottan cáfolsz bennünket. akkor menj rakass be piercinget ahova akarsz.hiába erőlködünk te ezt már rég eldöntötted. sok sikert, 11es válaszoló.
2014. ápr. 8. 14:16
 23/65 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szép, nekem is tetszik a nőkön. De ha lány lennék sosem csináltatnék. Nem csak fájdalmas, de egy csomó macera van vele. Begyullad, kisebesedik, kiszakad, aztán arról nem is beszélve hogy egyéb ritkább, de komolyabb gondok és komplikációk is adódhatnak belőle.

Aztán az meg már más kérdés, hogy a barátodnak sem tetszik. Tehát gyakorlatilag azért akarod csinálni, hogy legyen. De tulajdonképpen aki látja, annak meg nem tetszik. Úgy látom te inkább lázadozol, és mindenáron akarsz valami hülyeséget csinálni, és valójában mindegy is hogy mi az.

Ha a gyerekem lennél, nem engedném meg, de ha már megcsináltattad semmit sem szólnék. Éppen azért mert ezt senki nem látja, viszont neked fog úgy fájni hogy behugyozol. Én apád helyében ki is röhögnélek. :) Szóval úgy gondolom, hogy megérdemled ha megcsinálod, nem szólnék hozzá semmit.

2014. ápr. 8. 14:17
 24/65 A kérdező kommentje:
Kinek lázadoznék vele? Azért szeretném, mert nekem tetszik. Ilyen macerás dolgokban is jó vagyok, sosem volt pl semmi gondom a kontaktlencsémmel pl, pedig azt 12 évesen kezdtem használni. Nekem pont a nem mutogatós pc-k tetszenek, amikor a nyelvembe csináltattam is mindenki köldököt meg szemöldököt javasolt.
2014. ápr. 8. 15:34
 25/65 anonim ***** válasza:
100%
Én magát az emlópircinget nagyon elítélem, mert amellett, hogy rusnya, mint a bűn, még bazi egészségtelen is, plusz a pasik nagy részének nem jön be, csak úgy szólok. De a szülő akarata jelen esetben úgyis mindegy, megcsinálja a gyerek, amint felnő. Pár év már nem oszt, nem szoroz.
2014. ápr. 8. 16:32
 26/65 anonim válasza:
70%
Szerintem az aranyeredbe is rakass egyet és a két piercinget összeköthetnéd, rozsdás kutyalánccal. Hülye
2014. ápr. 8. 16:46
 27/65 A kérdező kommentje:
#26 a kutyalánccal inkább téged folytalak meg...
2014. ápr. 8. 16:57
 28/65 Bellatrix:3 ***** válasza:
6%
Én spéci magamba nem tenném, de másokon kifejezetten tetszik! ;) Szerintem csináld meg, hajrá ;) Ha meg ne tetszik vagy megunod ki szeded és olyan mindha ott se lett volna! :) Én nem tiltanám meg a gyerekemnek, mert úgy járnék, ahogy az anyám, elmennék és engedély nélkül szuratnék...(nekem fül van még, de tervben van egy ajak pc) Ha megtiltják megcsinálja engedély nélkül...És még mielőtt bárki leugat 18 majdnem 19 éves LÁNY vagyok! Nekem kb 10 éves koromtól kell tetoválás és ez még a mai napig kell és lessz is, akkor is ha apám nem engedi, mert ebbe már nem igazán szólhat bele!
2014. ápr. 8. 20:38
 29/65 anonim ***** válasza:
100%
Én nem engedném meg a lányomnak az tuti. Fájdalmas, begyulladhat, és undorító, nem láttam még olyan nőt akinek jól állt volna. Engem biztos kiábrándítana ha a barátnőmnek olyan lenne, semmi izgató nincs benne. De szerintem csináltasd meg, majd olyan 25-30 éves korod körül úgyis ki fogod szedetni, mert iszonyat ciki lesz férfiak előtt.
2014. ápr. 8. 21:23
 30/65 anonim ***** válasza:
100%
Sok piercinget engednék, de emlőt/nemit semmiképpen. Az egy dolog, hogy szerintem is ronda, ez ugye egyéni ízlés kérdése. De az emlőbimbó rettentően érzékeny, nagyon könnyen begyullad, elfertőződik, olyan tályog lehet belőle, hogy fel kell vágni a melledet, legrosszabb esetben úgy elfertőződhet, hogy akár le is kell műteni az egészet... Ráadásul, az egy dolog, hogy most 16 évesen azt mondod, nem szeretnél gyereket, de 10 év múlva vélhetően változni fog a felfogásod, akkor viszont már bánhatod, mert a tejcsatornákat már átfúrták, és nem fogod tudni szoptatni (de a tej attól még termelődik, csak nem tud kijönni, így jól begyullad, és szintén felvágás esélyes...). Ráadásul szülői beleegyezés nélkül büntetőjogi felelősségre vonhatják, aki megcsinálja... Legyen eszed, inkább máshova tetess, ha nagyon szeretnéd, de az emlődbe semmiképp!
2014. ápr. 8. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!