Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek a 16 éves lányotokn...

Engednétek a 16 éves lányotoknak, hogy emlőpiercingje legyen?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 Bellatrix:3 ***** válasza:
0%
*legtöbbször
2014. ápr. 12. 11:02
 52/65 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem mikor hazaértünk a babámmal a kórházból, és itthon aztán rendesen beindult a tejtermelődés...

Csak álltam a zuhany alatt és 2 órán keresztül zokogtam. Megőrültem volna ha valami hülye piercing miatt nem tudtam volna fejni vagy szoptatni... Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a piercingek ellen, de a mellembe soha!

2014. ápr. 12. 12:22
 53/65 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyértelmű, hogy ezen a fórumon óhajtottad lefolytatni (folyó = ly, fojtani = pontos j, ebben is eltökéltnek kéne lenned, mármint, hogy alapvető szavak helyesírásáról van valami fogalmad) azt a vitát, amit a szüleiddel nem mersz. Lázadó vagy és eltökélt, de ez természetes, korral jár. Mármint a tiéddel. Az Édesanyám 47 éve él orvosi csodaként 1 darab cicivel, a másikat levették. Akkor még nem léteztek helyreállító műtétek. Ezt látva aligha jutna eszembe, hogy a rendszeres önvizsgálaton és mammográfián túl bármi mást csináljak a melleimmel, csak örülök, hogy én még többes számban beszélhetek róluk. Ha a lányom 16 évesen ilyen eltökélten szurkáltatni akarta volna a melleit, valószínűleg csak azon gondolkoztam volna, hol rontottam el...

Csinálj, amit akarsz, Téged úgyis csak egy kamion állíthatna meg, akkor meg a láncos csöcsnek is tök mindegy lenne.

Azt hiszem, Te nemcsak a hasadat utálod... És felesleges mondanom: ettől a fémdarabtól sem fogod jobban megszeretni magad. Igaz: önmagadat megszeretni sokkal fájdalmasabb, és hosszabb folyamat, mint a döfködtetés. Ráadásul megvan az a kellemetlen mellékhatása, hogy azt NEKED kell végigcsinálni.

2014. ápr. 12. 12:35
 54/65 A kérdező kommentje:

Utolsó: találtál 2 db helyesírási hibát? Gratulálok, számolj azzal is, hogy telefonról írok és csak pár éve élek Magyarországon, mégis jobb a helyesírásom, mint a legtöbb osztálytársamé. Erről ennyit...

Tudom, hogy nem fogom magam szebbnek látni egy fémdarabtól :) Viszont elégedettséggel fog eldönteni, és egyfajta próbatétel is lesz a párkapcsolataimban. Aki nem viseli el, az menjen amerre akar, mivel a barátom/párom azért fogadjon el úgy, ahogy vagyok, egy munkáltatónál persze már más a helyzet.

Mellesleg nekem annyi bajom van magammal, hogy felszedtem 5 kg-ot nyár óta és főleg a hasamra és a combomra ment, de egy olyan sportot sem találtam eddig, ami érdekelne, talán a jóga vagy a rúdtánc (igen, tudom, hogy nagyon nehéz sportágak, de már jógáztam, az tetszett is) de ezekre itt nincs lehetőségem. Még barátnőkkel volt kondi régebben, de már nem járok, mert akkor festőórám van. De az arcomat, a szemeimet, az ajkaimat, a bőrömet és a seggemet szeretem, meg vagyok velük elégedve.

2014. ápr. 12. 19:01
 55/65 anonim válasza:
100%
Nem, több okból is, de a legfontosabb : még kiskorú, és akkor én leszek a felelős ha valami fertőzés vagy gyulladás lesz, mert mivel még kiskorú én felelek érte, felnőtt korában ha szeretne, akkor felőlem lehetne.
2014. ápr. 12. 20:54
 56/65 zpp válasza:
az dögös
2014. ápr. 12. 21:47
 57/65 anonim ***** válasza:
100%

50: " Úgylátom az itt jelenlévő válaszolók 90%-a soha nem érezte azt, hogy ettől kicsit jobb lesz majd neki! "

Nem, nem éreztem úgy. Nem mondom, hogy a testem minden porcikájával elégedett lennék, de egy piercingtől vagy tetoválástól nem lesz laposabb a hasam vagy feszesebb a cicim, azzal úgysem a problémámat oldanám meg.

Amúgy nincs semmi baj sem a testékszerekkel sem a tetoválással, ha azt egy felnőtt, érett ember szeretné, aki mérlegeli a következményeket. Jelen esetben viszont egy éretlen tiniről van szó.

2014. ápr. 13. 02:46
 58/65 Bellatrix:3 ***** válasza:
29%

Manapság kevés az érett felnőtt, aki tetotováltat vagy testékszert szurat. Nem várhat ezzel mindenki felnőtt koráig......mert előbb, vagy utóbb saját felelősségére megteszi és a szülei nincs mit tegyenek ellene.

Az én testem se lett szebb tőle....de jobban érzem magam....egy kicsit teljesebb érzés. A magam fajta (öltözködésü, hajszínü, stílusu) embereket amúgy is elég csúnyán elítéli a társadalom. Szerintem az egyetlen dolog amit meggodolnék, mielőtt magamra teszem az a tetoválás. És ebben egyetértek sok emberrel, hogy nem mindegy hova varratok. De a piercing az eltávolítható szinte nyom nélkül. Mindenki saját felelősségére csináltatja és vállalja is a következményét.

2014. ápr. 13. 10:23
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
58:Csak epp az emlopiercing nem tavolithato el nyom nelkul,a szetroncsolt tejcsatornak nem fognak helyreallni maguktol. Egy ferfi eseten ez tok mindegy, noknel nem.
2014. ápr. 13. 10:48
 60/65 anonim válasza:
25%
Én megengedném a lányomnak, ha szeretné... Pontosabban inkább én raknám be neki, hogy nehogy elcsessze valaki... :)
2014. ápr. 13. 23:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!