Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek a 16 éves lányotokn...

Engednétek a 16 éves lányotoknak, hogy emlőpiercingje legyen?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem szeretnék gyereket, de 2 mellem van, az egyikből majd eszik, max picit vékonyabb lesz, de az nem baj, én pl dagi gyerek voltam és sok bajom van a súlyommal. Na mindegy. Még ajakba szeretnék, de nem mindegy, milyen ékszert. Sajnos nem nagyon tudok beszerezni olyat, mint amilyen kellene, ráadásul azt is tömegnek érzem és túlságosan látható. Még az oldalam az, ahol tetszene.
2014. ápr. 8. 21:56
 32/65 anonim ***** válasza:
100%
az hogy azt állítod hogy majd csak az egyik melledből eszik ez badarság, mind a két melled "működik" egyszerre, ha csak az egyikből eszik nem csak sovány lesz és nem fejlődik rendesen de 1 hét alatt úgy begyullad majd a melled mert nem szopja ki a baba a tejet hogy csak na...oldaladba piercing? egyéb hihetetlen ötlet? nem pasi vagy ne légy ennyire igénytelen (bocsánat az érintettektől). inkább légy büszke a testedre ne rondítsd el ilyenekkel. de te tudod. de akkor már azt ajánlom hogy ha már 3éve szeretnéd akkor már várj még 2 évet és elmehetsz olyan helyre ahol tudják mit csinálnak és esetleg "garanciát" is vállalnak.
2014. ápr. 8. 22:54
 33/65 anonim ***** válasza:
72%
Te nagyon szomjazhatod a figyelmet. Senkinek nem vagy fontos? Mert, hogy ez szerintem pusztán feltűnési viszketegség. Viszont itt sem kíváncsi rád senki, meg a hülye abberrációidra, hogy hová szúratnál még. Menj alukálni, Kislány!
2014. ápr. 8. 22:55
 34/65 anonim ***** válasza:
100%

Egy mellbol szoptatsz? :D Hat ezt majd ne felejtsd el, ha oda jutsz, hogy tenyleg gyereked lesz :D Ezen nagyon jot fogsz nevetni! Az nem egeszen ugy van. A masiknak megtiltod, hogy tejet termeljen? Oke, nem tiltod. Nem szoptatsz belole? Olyan mellgyulladast kapsz, hogy csak na. De te ki fogod birni, hisz a pc-t is kibirod. A 40 fokos laz meg sem fog kottyanni, sem az antibogyo, es uvolt baba mellett. Es az orvos sem azt fogja mondani, hogy tessek csak hagyni azt a mellet! Van masik. Hanem, hogy FEJD ki, kulonben ujra begyullad!

Ez csak egy ok. De a te tested. Azt csinalsz vele, amit akarsz. Kerdesedre valaszova: nem. Szerintem is randa! Es irto olcso! Olcso csaj akarsz lenni? Szerintem nem! Lazadni lehet "normalisan" is ;)

2014. ápr. 8. 23:12
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

"Nem azt mondtam, hogy nem szeretnék gyereket, de 2 mellem van, az egyikből majd eszik, max picit vékonyabb lesz, de az nem baj"

Ez nem így működik, beszélj előbb orvossal, szoptatási tanácsadóval vagy akinek hiszel, ha nekünk nem.

A gyerek meg nem picit vékonyabb lesz, hanem ha éhes akkor üvölt mint a sakál addig, amíg nem lesz tele a pocakja.

Nincs olyan, hogy sebaj, majd az egyikből szoptatok, legalább nem lesz dagi a gyerek, ez az év hülyesége, látszik hogy éretlen és tudatlan vagy ahhoz, hogy egy ilyen döntést meghozz, mert nem vagy tisztában a következményekkel.

Aki tud felelős döntést hozni, az körültekintően tájékozódik mindenről, persze lehet, hogy mégis megcsináltatja, de akkor is mérlegelte a várható problémákat. Te viszont tisztességesen utána sem néztél, hogy milyen hatása lesz a szervezetedre.

2014. ápr. 8. 23:39
 36/65 anonim ***** válasza:
100%

28: "Ha meg ne tetszik vagy megunod ki szeded és olyan mindha ott se lett volna! :"

Na ez az emlőpiercingre pont nem igaz, főleg nem lány esetében.

2014. ápr. 8. 23:42
 37/65 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam mit csinál egy gyerek? Szerencsére nekem még nem volt. Nem kell ezért leoltani, nem érdekelnek a gyerekek, cukik meg minden de annyira nem érdekelnek, hogy utánuk olvassak. Másrészt hogy a fenében lenne már feltűnési viszketegségem, ha pont alig làtható helyekre szeretnék pc-t? Fuck logic... Meg szerintem nem igénytelen dolog a pc, ha nincs vele gond, az pont az igényességet tükrözi.
2014. ápr. 9. 06:50
 38/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gyereknek kell utanaolvasni te zseni, hanem az emlopiercingnek mert azt akarsz csinaltatni!!!!!!!!! Latszik, hogy utana se neztel rendesen, emiatt vagy hozza eretlen.
2014. ápr. 9. 07:36
 39/65 A kérdező kommentje:
Utánaolvastam, tudom, hogy begyulladhat, tönkreteheti a tejcsatornát, de nem riasztott el tőle. Tudom, hogy kiszakadhat stb. Szóval de, utánaolvastam.
2014. ápr. 9. 08:27
 40/65 anonim ***** válasza:
85%
Tudod, mit? Csináltass! Ki nem sz..ja le? A te tested, a te életed, a te begyulladt melled, a te lázad és fájdalmad, és a te tekinteted a tükörben, amikor a gyerek éhesen visít, te meg csak cumisüveget tudsz a szájába tolni... a te lelkiismereted. Én élem az életem úgy, ahogy szerintem értékes. Te meg nyugtasd magad, hogy 16 évesen meg lehet hozni egy ilyen horderejű döntést! Mi írunk itt, és aztán megyünk, és éljük a magunk életét. Te is ezt teszed. Ennyi. Ha ennyi eszed van, élj ennyivel! Nem kell mindenkinek normálisnak lennie! Ahogy Csernus szokta mondani, az "ilyen" emberekre is szükség van, hogy a normálisak tudják, milyenek nem akarnak lenni soha!
2014. ápr. 9. 09:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!