Engednétek a 16 éves lányotoknak, hogy emlőpiercingje legyen?
Egy mellbol szoptatsz? :D Hat ezt majd ne felejtsd el, ha oda jutsz, hogy tenyleg gyereked lesz :D Ezen nagyon jot fogsz nevetni! Az nem egeszen ugy van. A masiknak megtiltod, hogy tejet termeljen? Oke, nem tiltod. Nem szoptatsz belole? Olyan mellgyulladast kapsz, hogy csak na. De te ki fogod birni, hisz a pc-t is kibirod. A 40 fokos laz meg sem fog kottyanni, sem az antibogyo, es uvolt baba mellett. Es az orvos sem azt fogja mondani, hogy tessek csak hagyni azt a mellet! Van masik. Hanem, hogy FEJD ki, kulonben ujra begyullad!
Ez csak egy ok. De a te tested. Azt csinalsz vele, amit akarsz. Kerdesedre valaszova: nem. Szerintem is randa! Es irto olcso! Olcso csaj akarsz lenni? Szerintem nem! Lazadni lehet "normalisan" is ;)
"Nem azt mondtam, hogy nem szeretnék gyereket, de 2 mellem van, az egyikből majd eszik, max picit vékonyabb lesz, de az nem baj"
Ez nem így működik, beszélj előbb orvossal, szoptatási tanácsadóval vagy akinek hiszel, ha nekünk nem.
A gyerek meg nem picit vékonyabb lesz, hanem ha éhes akkor üvölt mint a sakál addig, amíg nem lesz tele a pocakja.
Nincs olyan, hogy sebaj, majd az egyikből szoptatok, legalább nem lesz dagi a gyerek, ez az év hülyesége, látszik hogy éretlen és tudatlan vagy ahhoz, hogy egy ilyen döntést meghozz, mert nem vagy tisztában a következményekkel.
Aki tud felelős döntést hozni, az körültekintően tájékozódik mindenről, persze lehet, hogy mégis megcsináltatja, de akkor is mérlegelte a várható problémákat. Te viszont tisztességesen utána sem néztél, hogy milyen hatása lesz a szervezetedre.
28: "Ha meg ne tetszik vagy megunod ki szeded és olyan mindha ott se lett volna! :"
Na ez az emlőpiercingre pont nem igaz, főleg nem lány esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!