Engednétek a 16 éves lányotoknak, hogy emlőpiercingje
legyen?
Tényleg nagy gyökér vagy te, kérdező. Ha akkora vagány csajszi lennél, nem a gyakoris oltogatásra vernéd a nyálad, hanem elmennél, és csináltatnál már egyet a pcsába. Senkit se érdekel mit ugatsz, elmondtuk a véleményünk, te meg folytatod a gyökérséged. Most akkor te akarsz meggyőzni minket? Nem fogsz. Felelőtlen, és idióta döntés 16 évesen emlőPC-t lövetni. Elmondták már többen is előttem, miért.
Ez feltűnési viszketegség, akármit is mondasz.
Azzal akarsz figyelmet vonni magadra, hogy "különcködsz". Csak pont leszarja mindenki.
2014. ápr. 9. 10:18
Marpedig nem neztel utana rendesen,mert akkor nem irtal volna olyan hulyeseget mint tegnap a szoptatasrol.
Amugy meg ha annyira erettnek es felnottnek tartod magad hogy meghozz egy ilyen dontest, akkor ne a gyakorin verd a nyalad, hanem menj es csinaltasd meg, majd felnottkent vallald fel anyad elott,mert aki ugy sunnyog mint egy ovis kislany aki eltorte a vazat es elrejti a darabjait, az nem felnott! Csinaltasd meg,vallald fel mint egy felnott es utana viseld is a kovetkezmenyeket.
2014. ápr. 9. 11:20
43/65 A kérdező kommentje:
Nem verem itt a nyálam, eltértünk a kérdés témájától. Igen, megcsináltatom és boldogan élek vele tovább. Semmi köze sincs a szüleimnek a testemhez, szóval nem érzem kötelezőnek felvállalni, ahogy a munkahelyén is inkább rejtegeti az ember a tetoválását.
"Semmi köze sincs a szüleimnek a testemhez"
18 éves korodig nemcsak joguk, hanem kötelességük is foglalkozni a testeddel és az egészséges fejlődéseddel. Amúgy nem véletlen, hogy ilyen beavatkozásokhoz szülői engedély kell 18 év alatt, bár igényesebb szalonokban a munkájukra kényes tetoválók el se vállalnak.
Úgyhogy sajnálom, de ebben sincs igazad. Lehet, hogy te úgy gondolod, hogy ez a te tested, te életed, de valójában 18 éves korodig sok mindenben nem dönthetsz.
2014. ápr. 9. 23:10
Te még mindig itt vagy? Menj már, szúrass egyet, aztán húzz el innen!
2014. ápr. 9. 23:49
Hagyd a pcsába, agyilag 8 éves.
2014. ápr. 9. 23:49
Annyira kar, hogy a dolgok kimenetelet itt a gyk-n nem fogjuk megtudni. En kivancsi lennek, hogy tenyleg meg mered-e csinalni. Szerintem nem :D
...meg kivancsi lennek 2 ev mulva a velemenyedre.
2014. ápr. 10. 00:14
Én apukámat szeretném idézni: 16 éves koromban egyszer hangosan gondolkodtam, hogy kéne egy tetó. Apukám akkor azt mondta, kislányom, ne csináltass magadra semmit, amiről utólag bármikor azonosítható leszel. Lehet, hogy paranoiásan hangzik, de nézd végig a történelmet meg néhány amerikai krimit. Soha nem tudhatod, mikor akarhatsz úgy eltűnni, hogy soha ne ismerjenek föl/azonosítsanak stb. Biztos nem lesz ilyen a 20. században (ez még akkor volt), de ha esetleg mégis... Ma "öreg" fejjel azt mondom, igaza volt. Nem mintha el kéne tűnnöm, stb., sőt. De igaza van abban, hogy ne tetessen magára az ember megmásíthatatlan jeleket. Az olyan min egy billog.
2014. ápr. 10. 23:23
Ha 16 éves vagy és 3 éve tervezed az azt jelenti hogy már 13 évesen akartál ilyet??? Ez nemhogy 16 éveseknek nem ajánlanám hanem legalább 20 évesen. Én ugyan egy 18 éves fiú vagyok de nekem is voltak hasonló vágyaim korábban. Én tetoválást akartam de mostanra már örülök hogy lebeszéltek róla. Egyébként meg ki látná azt? Szerintem várj vele legalább 2 évet
2014. ápr. 12. 10:01
Az ilyesmit az emeber kegtöbbször nem azért teszi, mert mutogatni akarja! Ez így van a tetoválásnál is, nem mindenki divatból tetováltat. Jelentése van a tetoválásnak is, ahogy a piercingnek. Úgylátom az itt jelenlévő válaszolók 90%-a soha nem érezte azt, hogy ettől kicsit jobb lesz majd neki! Lehet, hogy psichológiai esetnek néznek, de én az összes lyukasztásom után teljesebbnek éreztem magam! Ha végre meglesz a tetoválásom, ugyan ilyen érzés lesz majd! Nem kell leszólni senkit azért, mert ezt szeretné. Lehet, hogy megbánja majd, de addig amíg nem boldog lesz vele! Ha megbánja az ő dolga! :)
2014. ápr. 12. 11:00
Kapcsolódó kérdések: