Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány idegennyelvet beszélte...

Ti hány idegennyelvet beszéltek? Melyek azok? Mit szeretnétek még megtanulni? (:

Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 16:10
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Középfokon beszélek angolt, németet és szerbet alapszinten.

Spanyolt most kezdtem.

De érdekel még a svéd, a norvég, a holland, az olasz, a francia.... ezeken csak egy-két mondatot tudok elmondani, meg egy nagyon alap szinten írni-olvasni. De ezeket mind meg szeretném tanulni.

14/L

2014. jan. 29. 15:16
 42/50 anonim válasza:
100%

2. Angol B2 szint

Vietnami hat jol, anyanyelvi

2014. jan. 29. 19:21
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

Csak angolul beszélek (meg persze magyarul :D), és latinul szeretnék megtanulni.

17/L

2014. jan. 31. 00:45
 44/50 ardilla7 válasza:
51%
angol, spanyol, tagalog, katalán, és értek kicsit franciául, olaszul és hollandul :)
2014. febr. 1. 10:51
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Angolul,olaszul,arabul és törökül beszélek,most tanulok szlovénül és még a franciát szeretném bevállalni a jövőben.
2014. febr. 1. 11:11
 46/50 anonim válasza:
100%
Az angolt felsőfokon beszélem, és tanultam valamennyi németet is, de abból szerintem középfokon sem tudnék nyelvvizsgát tenni. Mindkettőt szeretem. Most latint tanulok, de az csak szakmai, szóval nem tudom, mennyire számít. Szívem szerint oroszul tanulnék még meg, bár erre nem hiszem, hogy valaha is sor kerül. Vagy ki tudja...
2014. febr. 4. 17:35
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Angolul beszélek felsőfokon, franciául alapszinten (vagy talán annál kicsit jobban), de szeretném feltornázni középszintre, hogy abból is meglegyen a nyelvvizsgám. Oroszul, illetve spanyolul szeretnék még megtanulni. :)

17/L

2014. febr. 5. 21:09
 48/50 anonim válasza:
Én angolul beszélek...bár túlzás állítani hogy beszélem, inkább tanulom. De nagyon szívesen tanulnék japánt és franciát :)
2014. febr. 8. 14:32
 49/50 anonim válasza:

Angol felsőfok, németet ovitól kezdve gimi végéig tanultam és van egy középfokú nyelvvizsgám is, de azóta (kb. 3. éve) nem beszéltem egy szót se németül és sokat elfelejtettem, de szeretném majd felfrissíteni a közeljövőben.

Most olaszul tanulok, középfok felé haladok jelenleg és jövő hónapban nyelvvizsgázom, ezen kívül még egy kis ideig tanultam japánul és most az orosszal barátkozom, de ez utóbbi eléggé nehezen ragad meg... Egyelőre ezekkel szeretnék foglalkozni továbbra is, de nagyon tetszik a francia és a portugál is, jó lenne majd egyszer belevágni mindkettőbe :)

2014. febr. 12. 11:48
 50/50 anonim ***** válasza:
Angolul és németül tanulok, angolul 7 éve, németül 1 éve. Tudok még alapszinten latinul, amit autodidakta módon sajátítottam el és még japánul és olaszul szeretnék tanulni.
2014. szept. 3. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!