Ti hány idegennyelvet beszéltek? Melyek azok? Mit szeretnétek még megtanulni? (:
Középfokon beszélek angolt, németet és szerbet alapszinten.
Spanyolt most kezdtem.
De érdekel még a svéd, a norvég, a holland, az olasz, a francia.... ezeken csak egy-két mondatot tudok elmondani, meg egy nagyon alap szinten írni-olvasni. De ezeket mind meg szeretném tanulni.
14/L
2. Angol B2 szint
Vietnami hat jol, anyanyelvi
Csak angolul beszélek (meg persze magyarul :D), és latinul szeretnék megtanulni.
17/L
Angolul beszélek felsőfokon, franciául alapszinten (vagy talán annál kicsit jobban), de szeretném feltornázni középszintre, hogy abból is meglegyen a nyelvvizsgám. Oroszul, illetve spanyolul szeretnék még megtanulni. :)
17/L
Angol felsőfok, németet ovitól kezdve gimi végéig tanultam és van egy középfokú nyelvvizsgám is, de azóta (kb. 3. éve) nem beszéltem egy szót se németül és sokat elfelejtettem, de szeretném majd felfrissíteni a közeljövőben.
Most olaszul tanulok, középfok felé haladok jelenleg és jövő hónapban nyelvvizsgázom, ezen kívül még egy kis ideig tanultam japánul és most az orosszal barátkozom, de ez utóbbi eléggé nehezen ragad meg... Egyelőre ezekkel szeretnék foglalkozni továbbra is, de nagyon tetszik a francia és a portugál is, jó lenne majd egyszer belevágni mindkettőbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!