Ti hány idegennyelvet beszéltek? Melyek azok? Mit szeretnétek még megtanulni? (:
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 16:10
31/50 Zsoly Pal válasza:
románul beszélek rendesen és spanyolul. az angolt, németet meg portugált töröm, viszont a skandináv nyelveket szeretném életem folyamán elsalyátítani, jelenleg 18 éves vagyok :)
32/50 anonim válasza:
Angolul felsofokon tudok, nyelvvizsgam meg nincsen, mert igyis-ugyis le kell tennem tizenharmadikban(jelenleg kilencedikes vagyok), japanul tudok par szot, olyan "tulelo japan" azaz ha eltevednek valamerre Tokioban, utbaigazitast tudnek kerni, meg hasonlok. Spanyolul egy hete kezdtem el tanulni online, eddig meg elegge jol megy. A japant szeretnem erositeni, es meg finnul vagy svedul is jo lenne tudni.
33/50 anonim válasza:
Angolul beszélek, jövő év végén lesz felsőfokúm, németből pedig középfokú nyelvvizsgám, amit tovább szeretnék fejleszteni felsőfokú/anyanyelvi szintűre, angolt pedig anyanyelvi szintűre. Szeretnék még megtanulni norvégul és hollandul is, a norvég kultúrát is, nagyon szívesen elköltöznék oda. :) Vagy Ausztriába, még nem döntöttem el egyértelműen.
34/50 anonim válasza:
Angolul beszélek felsőfokon.
Oroszul vagy szerbül tanulnék meg szívesen.
19/L
36/50 anonim válasza:
kb 0
németet "tanultam" 4-11 osztályig... már soha nem használom így alig tudok a köszönésen, alap dolgokon kívül mást
37/50 anonim válasza:
Angolt es nemetet tanulok, de meg nem beszelek annyira jol szoval eloszor azokat szeretnem perfectul tudni :DD ha ezekbol jo leszek akkor meg esetleg egy franciat, olaszt vagy valami ilyesmit kicsit tanulni.:) 14/l
38/50 anonim válasza:
# 30 szerintem először magyarul tanulj meg rendesen, az idegennyelvek utána jöhetnek!
39/50 anonim válasza:
Magyar, angol, nemet, holland anyanyelvi szinten a nemetet csak alapfokon :) szoval mivel angolul tudok ezert mar nem nagyon kell nyelvet tanulnom... Elvagyok en ezzel a neggyel 14/f
40/50 anonim válasza:
Angol felsőfok, német alapfok, holland alapfok alatt valahol.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!