Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány idegennyelvet beszélte...

Ti hány idegennyelvet beszéltek? Melyek azok? Mit szeretnétek még megtanulni? (:

Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 16:10
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
100%
Angolul beszélek. Ez az egy nyelv érdekelt mindig is, szóval nem vagyok ráéhezve más nyelvre. :) A suliban tanultam németet, vagyis inkább csak tanították, nem ragadt meg, :)
2014. jan. 26. 16:12
 2/50 anonim ***** válasza:
100%
14 éves vagyok. És az angolt szeretném megtanulni:)
2014. jan. 26. 16:12
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
Angol és német, amit tanulok. Amit meg szeretnék tanulni, az az orosz, és szlovák. De lehet, hogy beleártom magam valami másba is, mondjuk svéd, vagy finn, esetleg egy harmadik szláv nyelv.
2014. jan. 26. 16:19
 4/50 English ***** válasza:
100%

Angolul felsőfok közelében, németül középszinten beszélek, franciául csak alapszinten, a spanyolt most kezdtem el. Ezt a 4 nyelvet szeretném nagyon jól megtanulni, plusz talán az olaszt és az oroszt.

18/L

2014. jan. 26. 16:23
 5/50 anonim ***** válasza:
100%

Angolul középfokon beszélek,de most már tudok beszélgetni másokkal angolul,vagy ha angol filmet nézek akkor megértem.

Franciául olyan alapszinten, szóval alapszinten tudok kommunikálni valakivel franciául,de mondjuk már szállást foglalni vagy komolyabb témákról nem tudnék.

Angolból felsőfokút szeretnék, franciából elég a közép. Ha ezek meg vannak akkor spanyolt szeretnék elkezdeni, legalább középfokon,de inkább felsőfokon szeretném majd beszélni.

2014. jan. 26. 16:34
 6/50 anonim ***** válasza:
86%
Angolt és németet tanulok jelenleg, de a jövőben szeretném ezekhez hozzávenni az oroszt és az arabot.
2014. jan. 26. 16:47
 7/50 anonim ***** válasza:
100%

Angolból és németből is középfokon vagyok. (legalábbis elvileg, a németet még gyakorolnom kell, de angolból már van nyelvvizsgám is) Az oroszt néhány hónapja kezdtem el, és még csak nagyon alap dolgokról tudok beszélgetni. A jövőbeni terveim közt szerepel a francia illetve a spanyol is, mindkettő nagyon tetszik. Tanultam 2 évig latinul is, a suliban kötelező volt, de nem mentem vele sokra. Mondjuk tény, hogy soha senkivel nem fogok valószínűleg latinul beszélgetni. :) De néha jól jön, mert rengeteg latinból átvett szó van a magyarban és más nyelvekben is.

Az angolnak láthatóan nagyon sok hasznát veszem, akár filmet nézek, akár rákeresek valamire a neten, vagy ha külföldön járok. Szeretnék belőle felsőfokút. Németből és oroszból középfokot, aztán a többi majd kiderül. :)

2014. jan. 26. 16:52
 8/50 anonim ***** válasza:
100%

Angolul és németül tanulok.

Érdekelnek a nyelvek szeretnék még tanulni spanyolul , dánul , franciául.

2014. jan. 26. 18:03
 9/50 anonim ***** válasza:
100%
Angolul tanulok már 8 éve, de még van mit fejleszteni, leginkább a saját beszédemen, megérteni már megértek szinte mindent. :) Ezen kívül franciául tanulok 3. éve, az még nagyon gyerekcipőben jàr, de ezt a nyelvet is meg akarom tanulni középfokon. Nyáron terveim szerintem elkezdem a koreai nyelv tanulását is neten és könyveken keresztül, később pedig, ha ez a 3 nyelv már nagyon megy, szívesen tanulnék még egyéb nyelveket is, pl. japánt, spanyolt, valami olyasmit, ami jól fizető munkához juttathat... :)
2014. jan. 26. 18:13
 10/50 anonim ***** válasza:
100%

Angolt tanulok.

Nemetul,es franciaul szeretnek meg megtanulni.

2014. jan. 26. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!