Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány idegennyelvet beszélte...

Ti hány idegennyelvet beszéltek? Melyek azok? Mit szeretnétek még megtanulni? (:

Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 16:10
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Hollandul és angolul tudok, de szeretnék megtanulni a barátom anyukájától oroszul és alap, hogy németet is szeretnék tanulni, hiszen azt itt jobban is értékelik, mint az angolt.

13/L

2014. jan. 26. 22:16
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Jarok angolozni es szeretnek megtanulni nagyon jol angolul. Ha ez menni fog, gondolkodni fogok egy masik nyelven!:)
2014. jan. 27. 08:21
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

Németül tanulok, az angol pedig úgy-ahogy ragad rám, de ez persze közel sem biztos tudás.

Így hát gimnáziumban ugyanúgy a német lesz a fő nyelv, és az angolt is elkezdem.

Ami még nagyon vonzó idegennyelv számomra, az a japán és a pandzsábi. :)

2014. jan. 27. 15:29
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Németül tudok nagyon jól, angolul elég jól és most kezdtem a norvégot.

Az elő kettőt azért, mert hasznosak, a norvég pedig tetszik :)

17L

2014. jan. 27. 18:23
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Orosz felsőfok. :) Angolul kéne, németet szeretem és tanulom a suliban, meg olaszt is... Hát.. Nekem elég lenne a magyar meg az orosz. :D

16L

2014. jan. 27. 18:47
 26/50 anonim ***** válasza:
76%

Angolul elvagyok, a némettel is kezdek elleni valahogy, de még nem alakult ki, hogy hallás után is megértsem (mondjuk már kezd!).

Meg akarok még tanulni franciául, spanyolul, latinul, esetleg oroszul, mert az is elég érdekes.

2014. jan. 27. 19:41
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Angolul beszélek középszinten, vagy talán egy kicsit jobban, más nyelvet még nem tanultam eddig. Ha minden jól megy, akkor jövőre elkezdek latinul és talán még németül tanulni.
2014. jan. 27. 19:47
 28/50 ViaSayers válasza:
100%
Angolra jártam gimiben, de csak a középfokú nyelvvizsgám lett meg - nem sokat ért a suli, mert alig tanítottak valamit, főleg az utolsó két évben. Egyébként úgy érzem, hogy a tudásom magasabb a középszintnél, bár a szókincsemre ráférne egy kis frissítés :'D Tanultam németül is, de lassan harmadik éve nem foglalkozom vele, úgyhogy alig emlékszek valamire. Ezen kívül még pár éve elkezdtem koreaiul tanulni, de csak hobbi szinten, szóval még csak az alapoknál járok, de mostanában tervezek újra nekiállni, és egy munkalehetőség miatt lehet, hogy elkezdek japánul is tanulni, és teszek belőle vizsgát is - az majd még eldől :)
2014. jan. 28. 11:03
 29/50 anonim válasza:
51%
régi vágyam a klingon nyelv elsajátítása...
2014. jan. 28. 13:05
 30/50 anonim ***** válasza:
51%
nekem a nemetet tanitotak de nem nagyon szeretem de azert ramragott ugyhogy tudnak beszelni de meg tudok angolul spanyolul franciat meg ket angolt mert ugye van az amit Angliaban meg amit amerikaban hasznalnak emelett tudok romant meg ersze magyart sved olasz lengyel cseh meg orosz enyi tobb nyelven meg mar nem kaarok tanulni talan majd de szerintem ez nekem eleg csak azokat tudom ameik orszagokba voltam mar mondjuk mas hol is de ha persze tudnak angolul ugyhogy az az elso
2014. jan. 28. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!