A gyerekem hisztizik mit tegyek? Sürgős!
Ülj le vele, beszéljétek meg hogy kihez is megy pontosan, meg hogyha nem is ismered a szülőket menjetek el, vagy kérd el a számukat, beszéld meg velük is hogy tudnak-e róla, hogy menne a lányod.
kérdezd meg a lányodat hogy kik mennek még, esetleg ha valamelyik gyerek szülejét ismered, kérdezd meg tőle hogy ő mit tud a buliról, elengedi-e a gyereket, esetleg beszélt e a szülőkkel?
A lányod régóta jóba van azzal ahova menne???Miért csak most kérdezte? tudta hogy nem lesz a válasz? vagy csak most lett jóba velük??
Deríts ki mindent amit tudni kell, több forrásból.
Én 14 évesen voltam ilyen buliba, voltak fiúk is.. és én sem sőt akik ott voltak ők sem lettek felcsinálva 12-5 évesen... az egész csak nevelés kérdése!!
17/L
majd írd meg hogy döntöttél
Nekem most pont itt alszik a baratnom es rettenetesen szornyulkodunk, h 12 evesen muert nem lehet elengedni valakit pizsopartyra. Gondolom nem lesznek fiúk. Mi idosebbek vagyunk, de megis kimerul ez a dolog annyiban, hogy pletyizunk, zabalunk, filmezunk, fenykepeket csinalunk egymasrol (nem akt fotok :D ) es nagyjanol tnyleg pletykalunk. Nekem engedtek 10 evesen is, megsincs gyerekem, meg a baratnomnek sincs.
14/L & 15/L
12 évesen örültem, ha fent bírtam maradni éjfélig, engem tuti nem engedtek volna el. A probléma, hogy ahogy változnak az idők, egyre fiatalabban kezdenek el nagylányoskodni, nagyon sok öt-hatodikost ismerek aki több dolgot tapasztalt már az életben, mint én.
Hozzám 5 barátnőm jön, szülők nélkül leszünk és inni is fogunk, mértékkel. Meg társasozni, enni, zenét hallgatni és beszélgetni. De mi 16 évesek vagyunk, anno nem mentünk sehová, de igényünk se volt rá.
Ha lesznek otthon szülők, szerintem engedd el nyugodtan, de pár 12 éves nem való egyedül egy lakásba szerintem, főleg ha pl. kertes házról van szó. Hívd fel a házigazda anyukáját és beszéljétek meg a részleteket.
Majd írd meg, hogy döntöttél, boldog újévet! :)
Hát, lehet, hogy 12 évesnek otthon a helye, meg sok minden érheti, de azért legalább a meglévő információk (ha vannak) alapján meggondolhattad volna.. Például, hogy kikkel, hol, mit csinálnának, szülőkkel-e, meg ilyenek.. Nem nagy dolog ennek utánanézni, vagy kérdezni.
Engem 12 évesen elengedtek egy ilyen ott alvós buliba, és nem csinált fel senki. Értem én, hogy féltés, mert a gyereket, de azért megfojtani nem kell az általad kialakított képzetek miatt. Ja, és ha kellően ismered a lányodat, akkor tudnod kellene, hogy kikkel van és miket szokott csinálni. Képzelem mennyire ismeri itt egy-két válaszoló a gyerekét (és mennyire bízik benne), ha már egy ottalvósbuliból egy dorgos szexpartira asszociál... De ez csak az én véleményem, nem kell adni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!