Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A gyerekem hisztizik mit...

A gyerekem hisztizik mit tegyek? Sürgős!

Figyelt kérdés
Szóval van egy 12 éves lányom. A barátnőivel ottalvós szilveszteri bulit rendeznének holnap. Én nem engedtem el őt és teljesen kiakadt és hisztizett. Jogosan tette? El kéne engednem?
2013. dec. 30. 16:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem attól függ. Lesz-e ott más szülő aki vigyáz rájuk, akit ismersz is és megbízol benne. Ha igen nem lenne semmi gond. De én már csak a hiszti miatt sem engedném. Meg kell neki magyarázni, hogy még gyerek sok veszély leselkedik rá. Lesz alkalom amikor majd elfogod engedni. És igen egy két alkalmat igen is hagyni kell, hogy hisztizzen. Jön a kamaszkor... és ha már most a hisztijével elér dolgokat később is elfog, sőt. Engem is volt amikor a szüleim nem engedtek el buliba vagy volt, hogy kirándulásra nem mehettem. Persze rosszul esett, de soha nem vágtam le hisztit ezért. És itt vagyok, nem vágom fel az ereim, nem iszom és nem alkoholizálok. Magyarázd meg neki ha már kicsit lenyugodott, hogy miért nem engedted el és majd ő is ráfog jönni, hogy igazad van. Az érett gondolkodáshoz az is hozzátartozik, hogy őszintén beszélgetünk a gyerekkel. Sokszor azért vágják be így a hisztit, mert nem értik a miértet. Nekem ez a véleményem.
2013. dec. 30. 17:10
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha van szülöi felügyelet, én elengedném.
2013. dec. 30. 17:13
 13/29 anonim ***** válasza:
60%
csak mert sok nő pszichológusnak érzi magát, és azt hiszi azzal jó szülő lesz hogy nem engedi el, és így akar "jó szülőnek kitünni" attól még nem lesz az
2013. dec. 30. 17:14
 14/29 anonim ***** válasza:
34%
...és aki azzal akar kitűnni, hogy milyen "laza" egy 12 éves KISLÁNNYAL, az a továbbiakat is vegye majd lazán. Nem vaskalapos vagyok, hanem következetes. Én nem engedném el, ti csináltok, amit jónak láttok.
2013. dec. 30. 17:30
 15/29 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem el kéne engedned.

Az ottalvós "buli" az csak a szokásos lányos este, legalábbis nálunk, ahol pletykálnak, filmet néznek, nevetgélnek, nasiznak, majd alszanak.

Engem sosem engedtek el ilyenre, és nagyon bánom. (17 vagyok)

2013. dec. 30. 17:32
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
engedd el.
2013. dec. 30. 17:37
 17/29 anonim ***** válasza:
27%
15 éves vagyok és büszkén töltöm otthon a szilvesztert, ahelyett hogy buliznék..
2013. dec. 30. 17:42
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,ha van 3-4 lány akik jó barátnők és ismerem Őket a szülőket is, a szülők otthon vannak és felügyelnek,nincs alkohol,akkor én elengedném a lányom 12-14 évesen.
2013. dec. 30. 17:44
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
még annyit természetesen normálisan megbeszélném vele,hisztinek nem engednék
2013. dec. 30. 17:45
 20/29 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem engeded el? Nekem se engedték a szüleim, hogy ott aludjak másnál vagy nálunk aludjanak... most pár héttel ezelőtt aludt itt először barátnőm, de akkor is azért, mert szülinapom volt. Megbeszéltük, hogy innentől különleges alkalmakkor (szülinap, szilveszter) itt aludhatnak a barátnőim. A szilvesztert megengedik, mivel tavaly nagyon unatkoztam, szóval hozzám jön holnap 3 LÁNY barátnőm. Fiúk persze, hogy nem. Nem lesz alkohol, semmi rossz dolgot nem fogunk csinálni... beszélgetés, nasizás, filmnézés, táncolás, stb.

13/L

2013. dec. 30. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!