Kislányom osztálytársa verbális agressziót alkalmaz ha valami nem a szája íze szerint történik. Kiabál, hisztizik, jelzőket aggat a társaira, most már a felnőttelek szemben is. Mi lehet a háttérben, illetve a többiek miként szereljék le?
Szerintem Te ezt nem tudod megoldani.
Bármi lehet abban a családban, a külcsíny nem minden.
Ha az osztálytársakat nagyon zavarja a kislány hisztirohamai, akkor kérjetek segítséget az osztályfőnöktől. Mást nem tudtok tenni sajnos.
szerintem nem depreszió,hanem hiszti.
nálunk is volt egy csaj,aki mindig ordibált,parancsolgatott.Tudom,hogy milyen idegesítő a kis hisztikirálynő,aki bármikor robbanhat.Meguntuk,és visszaugattunk.Hogyha 20 ember osztja egyszerre,utána már nem lesz akkora szája.
Egyszer behúztam egy srácnak negyedikben,és elkezdett sírni.Abban a hónapban négyes lett a magatartásom.Ezenkívül nem ok bajom lett belőle.Ezzel most nem az erőszakos megoldást ajánlom.
utolsó vagyok.annyit még hozzátennék,hogy semmiképp sem jó dolog a meghátrálás.A konfliktuskerülés alapvetően nem rossz,de az ilyen lányokat csak még jobban bátorítja,hogy ő ezt úgyis megteheti,mert senki nem akadályozza meg,mindenki fél tőle.
15/L
Lányod semmi mást ne csináljon, csak mondja azt h na már megint itt a hisztis p****a, aki úgy viselkedik mint egy ovis. Aztán mutasson rá feltűnően és röhögje ki jó hangosan.
Többiekkel meg is beszélheti h ahogy meglátják h közelít röhögjék körbe. Ha senki nem veszi komolyan és csak jó kedvre deríti őket, az ellentétes azzal, amit el akar érni és így majd abbahagyja.
Sajnálatos ha gond van a családjában, de azt a szülőknek kell elintézni ill. nevelési tanácsadóba vinni, ha nem hajlandóak foglalkozni a gyerekükkel attól még a tiednek nem muszáj ez miatt szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!