Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nyafog, hisztizik...

Miért nyafog, hisztizik állandóan a gyerekem?

Figyelt kérdés

Kisfiam 16 hónapos. Mióta megszületett, állandóan nyafog, sír, hisztizik. Korábban ki sem tehettem a lábam a szobából, egyből sírt, mostanság már utánam tud jönni.

Soha nem játszik egy játékkal sem, egy percre sem köti le semmi, semmi nem érdekli, pedig szép játékai vannak. Nyafka, jajjgat, sír, betegnek nem beteg, voltam többfajta vizsgálaton vele. Olyan, mint akinek állandóan fájdalmai vannak. Egyszer nevet, jó kedve van, majd egyik pillanatról a másik percre ordít. Tisztába tenni nem engedi magát, ordít, egy kínszenvedés a egész. Miért nem lehet egy fél óra, hogy ő szépen eljátszana és meg mosogatnék vagy bármi mást csinálnék??

Segítsetek, így nem lehet élni!!!

2010. aug. 13. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdés! Nem lehet, hogy te kapattad el? Az egyik barátnőm is állandóan felkapkodta a babáját, ha picit nyöszörgött már ott termett mellett stb. Na ezzel azt érte el, hogy 2 hónaposan nem maradt meg, csak kézben. Az meg lehetetlen, hogy állandóan kézbentartsa. Egészen addig nem jöttek rá (ráfogták mindenre, hogy miért sír) amíg egy rokon meg nem mondta nekik a véleményét, hogy az a baj, hogy állandóan kézben van a pici. SZóval még ők is most szoktatják hozzá, hogy megmaradjon máshol is. Nem egyszerű, nehéz meccs lesz. Ők szimplán nem veszik már fel, kimennek a szobából, tudják,hogy nincs baja, csak hisztizik. Amikor elfárad abbahagyja.
2010. aug. 13. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Jó lenne pontosan behatárolni, mikor is sír pontosan. Mikor van jókedve. Ilyen korú gyerekeket nem köt le sokáig 1 féle játék. Vagy más típusúra vágyik. Az utcán, a játszón hogy viselkedik? Eleget van levegőn? Van lehetőség sokat a zöldben lenni? Sokat menne, de vmi akadályozza ebben?

Egyszerűen anyás, és anyát mindig látni akarja?

Szerintem próbálj összefüggést találni elkeseredései között. Nézd meg mit fogyasztott? Étkezések után van-e többnyire ez a jelenség?

2010. aug. 13. 15:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kedvesek vagytok, hogy írtatok!

Sajnos mind a ketten rátapintottatok a lényegre! Igen, mindig felvettem, el van kapatva valószínűleg, de hagytam volna pici korában sírni?? Nem vitt rá a szívem.

Meg hát első gyerek, minden mozdulata egy csoda.

Igen, most indult el, mindig kint lenne, vagy a játszótéren, de hát az embernek házimunkát is kell végeznie és egyebet is el kell intéznie.

Szóval egyszerűen nem matad meg bent a lakásban nyugodtan, kert meg nincs.

Mindegy, marad a sok séta.

2010. aug. 16. 00:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Amúgy gy a tisztábatevés dolog tényleg idegesítő!

Úgy ordít, mint akit ölnek! Már a szomszédok is szóltak, olyan ciki. :-((

2010. aug. 16. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!