A gyerekem hisztizik mit tegyek? Sürgős!
Figyelt kérdés
Szóval van egy 12 éves lányom. A barátnőivel ottalvós szilveszteri bulit rendeznének holnap. Én nem engedtem el őt és teljesen kiakadt és hisztizett. Jogosan tette? El kéne engednem?2013. dec. 30. 16:46
1/29 anonim válasza:
Nem. Kislány még. Ha most engedsz, a fejedre nő teljesen. Semmiképp nem engedném el, hadd hisztizzen.
2/29 A kérdező kommentje:
De azt mondja hogy engedjem el mert ez ciki neki hogy már nyáron sem akartam elengedni a barátnőjéhez!
2013. dec. 30. 16:51
3/29 anonim válasza:
2es: alpári ostoba majom vagy! 12 éves gyereknek otthon a helye szilveszterkor!
4/29 anonim válasza:
Kinek is volt nagy a pofája, angyalom?!!! Olvasd már el, mit is írtál... A kérdező írta, hogy nem engedi el... Igaza van. A 12 évesek miért akarnak együtt szilveszterezni? Otthon nem tud tévézni?!
5/29 anonim válasza:
Úristen....tudod, mit, kérdező: Csináld, ahogy jónak látod, én tuti, hogy nem engedném el, mert biztos maradi vagyok. De az én lányomat nem fogják 14 évesen felcsinálni, csak mert engedtem a hisztinek, és legközelebb már a palijánál akar aludni...
6/29 anonim válasza:
Mert mondjuk ha eltiltják a dolgoktól teljesen elcseszik vele a szociális fejlődését is? Az ilyeneken jó ha ott van a gyerek, a szülőket sem zavarja.. ennyi erővel felhívhatná a lány szüleit is, akivel beszél az anya hogy semmi baj nem lesz, mert figyelnek rájuk..?! Még egyszer mondom hogy nem szexelni meg inni mennek, csak a barátokkal akar együtt lenni.. miért kéne tévéznie ha a barátnőivel "bulizhat" is?
7/29 anonim válasza:
A barátnőivel ottalvós bulit csinál, nem tudsz olvasni? Gondolom nem lesznek ott "fiúk"..
8/29 anonim válasza:
Kérdező!
Annyi 2 évvel vagyok idősebb mint a lányod de nekem a szüleim megengedték hogy 2-3 barátnőm átjöjjön és itt aludnak. Én nem értem mi a rossz ebben...
9/29 anonim válasza:
nem is az a baj, ha ott akar aludni, talán még az is belefér, hogy szilveszterkor, de az nem fér bele, hogy, ha az anyja nemet mond, rögtön leveri a víz, és hisztizni kezd. Ha most elengedi, ezentúl mindent hisztivel akar (és fog) elérni.
10/29 anonim válasza:
Milyen buli lesz ez? Hol lesz? Ismered a barátnőit, az ő szüleit? Lesznek ott felnőttek?
Nálunk is ilyen buli lesz holnap: a 13 éves lányom meghívta 3 barátnőjét. A szülőkkel ismerjük egymást, mi végig itt leszünk.
Alkohol nem lesz, ma elkészítjük a lányommal a hidegtálat, holnap főzünk lencsét meg virslit. Remélem aktivitizünk egy nagyot (igen, együtt), aztán ők elvonulnak zenét hallgatni vagy ruhákat próbálni vagy sminkelgetni egymást, filmet nézni, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!