Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek megenedjem hogy a...

Szerintetek megenedjem hogy a 13,5 éves gyerekem megnézze A diktátor című filmet? ( 2012-es)

Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
én nem tiltanám. ha akarja, úgy is meg fogja nézni, minél jobban tiltod, annál jobban. tudom, én is ilyen vagyok :)
2013. dec. 23. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan. Én is ennyi vagyok, és mindenfélét megnézek, aztán eldöntöm, mi tetszik, mi nem (oké, ponrót nem nezk, de nem is akarok!)

Ilyen korban már el tudja dönteni egy gyerek, hogy mit szeretne megnézni. Magamról tudom. Mert vannak olyan filmek, amiket nem néznék és nem is nézek.

13/L (januárban 14 :) )

2013. dec. 23. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Istenem. Nem tilthatod meg neki XD. Ha akarja megnézi. Engedd de ha nem engeded akkor csúnya halált kívánok neked mert olyan hülye voltál. Ez egy hülye kérdés. Egyértelműen igen.
2013. dec. 23. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a korábbi válaszolóknak, megtiltani nem tudod neki. Viszont szerintem nem fogja érteni.
2013. dec. 23. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a bemutatójakor voltam kb. 13.5 és annyit mondtam a szüleimnek, hogy megyek egy barátnőmmel a Diktátorra. Őszintén nem érdekelte őket (sőt az se, amikor a Tedre mentem)
2013. dec. 23. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

én kábé 12 évesen láttam. Imádtam már akkor a filmet, szerintem most is zseniááális :D

14/L

2013. dec. 23. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam még, de annyit tudok, hogy egy 13,5 éves gyereket nem lehet tiltani filmektől. Picit már idősebb vagyok, de sose kérdezek meg semmi ilyet, letöltöm és megnézem. Ha olyan, akkor a szobámban, laptopon nyilván.
2013. dec. 23. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én engedném, de azért a mai 13-14 évesek széééles kategória. Van amelyik képben van olyan szinten, hogy értse: ez a film kb minden népnek, és mindenkinek "beszól". De van, aki beül, és kijön, mi ez az iszonyatos, undorító alpáriság.

Bár tény, hogy nagyon humorosra van véve a figura, és nem komolyra, de azért a poénokban ott van egy kettő, ami a társadalomnak mutat tükröt.

Meg van egy pár egyszerűen perverz állatság. De az belefér szerintem egy közel 14 éves kamasznak... Ha fiú biztosan, ha lány, akkor meg nem szeretné megnézni szerintem:)

16/F

2013. dec. 23. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:

13,5 évesen nézzen azt amit akar.

Olvasson és nézzen azt amit szeretne. Így lesz kialakult világképe. Ha szerencséd van, nem ragad le az Éjjel nappal Budapestnél, és a többi szennynél.

Ha korlátozni akarod, ellenzed a szabad gondolkodását, ne engedd neki. A saját gondolatokhoz "saját" források kellenek, olyan dolgok amiket ő értelmezhet, nem pedig a szájába rágják, lehet ez könyv, film, akármi, csak értse a mondanivalót.

2013. dec. 23. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Úristen miért ne engedném? Ilyen idősen bármilyen filmet megnézhettem amit csak akarok.
2013. dec. 24. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!