Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet kibírni?

Hogyan lehet kibírni?

Figyelt kérdés
Minden barátom idősebb nálam minimum 3 évvel, így ebből az adódik, hogy hívnak házibulikba, koncertekre, fesztiválokra, de engem nem engednek. Unatkozom is itthon, és nagyon rossz érzés, hogy mindenki sztorizik én meg nem tudok mit mondani a dologhoz :/ Hogyan lehet kibírni? Oké, hogy idősödöm de kb 2 év múlva fogják ezeket engedni, én meg napról napra rosszabbul érzem magam emiatt, most a legjobb barátnőm pl olvasta, hogy ingyenes lesz a Hegyalja fesztivál, így mondta, hogy menjünk már, de esélytelen.
2013. dec. 22. 16:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát ha naguon kivagyok mintákat vágok a lábamba, hegtetoválást is szívesen csinálnék és sminkeket találok ki, körmökre mintákat de már rohadtul unom.
2013. dec. 22. 23:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Öcsém elég gáz,már ne is haragudj,ez neked a hobbi meg a szórakozás,basszus elég szegényes fantáziára,és értelmi szintre utal ha nem tudod elfoglalni magad,ennyi idősen sportoltam,zeneiskoláb jártam,táncolni,színjátszózni,játszottam a barátaimmal,történeteket írtunk,később aztán énekelni is,majd nyelvvizsgára készülni,majd vezetni tanulni,sosem unatkoztam és szenvedtem.
2013. dec. 23. 07:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam már a táncot, zeneiskolát stb de nem jönnek be, abba is hagytam. Nem szegényes a fantáziám csak válogatós vagyok ilyenekben és rühellem az erőltetett programokat. Suli után random elmenni valahova azt szeretek, a barátomnak is megvoltak ilyen idősen az igényei, ő suli után kannásozni ment a helyi nagy arcokkal, de azt már nem is szokás. Még lovagolni mennék szívesen de azt nem engedik meg nem erre a csicsás ugorjunk át akadályokat lovaglásra mennék, hanem alapokat megtanulnám és anyám unokatesójával mennék lovastúrázni, de nem akarnak engedni. Ki meg feleslegesen megyek itthon, erre alig lakik valaki, mert pont a falu és a város között lakom, van napi 3 busz ide... Történetet írogatok de igaza volt a barátomnak, hogy az 5. oldal után megunom. Könyvet is kötök különrajzra, de az majd csak januárban lesz. Nem igazán köt le semmi, ráadásul karácsony lesz, ezt az ünnepet utálom a legjobban. Inkább a halloweennek lenne ekkora felhajtása...
2013. dec. 23. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!