Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36+1hetes vagyok. Már mindenna...

36+1hetes vagyok. Már mindennaposak a derék görcsök, van, hogy órákig eltart, és elég erősen görcsöl. Meddig lehet ezt kibírni?

Figyelt kérdés
Már nagyon rossz,hogy mindennap görcsölök.Ha ez így megy még 4hétig biztos megőrülök.Ez nem létezik,hogy ennyi görcsölés után nem jön a baba.Már a csípő csontjaim is tágulnak,fájnak,és a hüvelyemben is érzem a nyomást,gondolom egyre lejjebb száll a méhem.Harmadik szülésem lesz,de így egyik terhességem sem fájt.Már gondoltam bevetem apát hogy kibújjon a pici.Volt akinek ennyi görcsölése volt?Keményedik is a pocakom,feszül is.De a legrosszabb,a mindennapos derék görcsölés.
2013. szept. 20. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is igy kezdodott. Derek gorcsokkel. csak en nem tudtam mire velni, mert elso baba volt. 36+4 voltam mikor kezdodott, 37+2 mikor megszultem. Most ha igy visszagondolok, lehet, hogy mar tagultam. 36+2 voltam mikor voltam nst-n, es meg is vizsgalt a doki, de minden rendben volt. Szerintem menj el a dokihoz. Lehet mar te is tagulsz. Minden terhesseg mas. Lehet, hogy neked is ez egesz mas lesz, mint az elozo ketto. Nem torvenyszeru a 40 het.
2013. szept. 20. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Most voltam én is orvosnál vele. Derék görcs és durva keményedesek. Hát szinte sírtam hogy semmi fájást sem mutat a gép és még tágulni sem kezdtem el. Rémes. ..hihetetlen hogy ekkora fájdalmak vannak és semmi nyoma! !!
2013. szept. 20. 21:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is ma voltam nst-n,uh-on,a pici feje be van ékelődve,a méhszáj utoljára 3100volt.Igaz a 34.héten nézték utoljára.Annyira nehéz már.Mindenki azt mondja,hogy ezt a pár hetet már ki lehet bírni,Mert mi ez már az eltelt hónapokhoz képest.Persze,csak nem úgy,hogy hetekig majd szét szakad az ember lánya.Remélem hamarosan kibújnak a babáink.Én igazából már nem bánnám.Az első 2-t túlhordtam,őt nem szeretném.
2013. szept. 20. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!