Nem tudom hogy fogom kibirni a kritikus időszakot?
Figyelt kérdés
Volt màr missed ab.om és most ujra pozitiv a tesztem. De dokihoz csak 6 hetesen mehetek ő mondta és nincs tipikus terhességi tünetem. RETTEGEK!!!ami volt az is csökkent!!
2013. dec. 12. 10:24
1/7 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam, és nekem az segített, hogy igyekeztem MINDENT megtenni azért, hogy a baba egészségesen fejlődjön.
Ha az nyugtat meg, járj hetente orvoshoz. Szedj vitaminokat, pihenj, relaxálj, amennyit tudsz. És beszélgess a félelmeidről, a kétségeidről, akár egy szakemberrel.
(nem mondom, hogy nyugodj meg, mert úgysem fogsz tudni, és engem ezek úgyis csak idegesítettek)
20hkm
2013. dec. 12. 10:28
2/7 anonim válasza:
Ne idegeskedj, semmi értelme. sokkal jobb lenne, ha megnyugodnál és elhinnéd, hogy babás vagy és veled marad. Tessék így felfogni, mi lesz veled még a köv. 8 hónapban, ha már most ilyen ideges vagy?????
Csak ártasz vele magadnak is :(
2013. dec. 12. 10:29
3/7 anonim válasza:
Ja, a tünetekkel pedig ne nagyon törődj, jönnek-mennek, nem is mindenkinél vannak, és simán lehet, hogy nálad is pont olyanok vannak, amiket nem is a terhességnek tulajdonítasz.
2013. dec. 12. 10:29
4/7 anonim válasza:
szia! Kérlek ne stresszelj! 16.lombikom sikerült most, és előtte volt két kürtrepedéses méhenkívülim két vetélésem,legutóbb missed ab.al februárban. Most vagyok 13 hetes kismama, 6.héten kétszer szó szerint elöntöt a vér, rendesen, haematóma miatt ami a petezsák felett volt, tehát mind az előzményeim,mind a vérzés miatt volt miért aggódnom,de : BÍZTAM a babánkban, aki most boldogan itt ficánkol a pocakomban! a tünetekről pedig annyit: volt,amikor 2-3 nap semmilyen! tünetem nem volt, majd két három napig igen, ez így ment a 12.hétig.most , hogy 13 hetesek vagyunk, mára csak a cicifájdalom maradt. Tehát tessék megpróbálni pozitívnak maradni, még akkor is, ha sajnos a múlt fájdalma miatti félelem előtör. Minden rendben lesz, meglásd!
2013. dec. 12. 10:32
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt idén missed ab-om, és most újra terhes vagyok. :) Teljesen problémamentes ez a terhességem, egyenlőre rendben zajlik minden. Bízz a babádban, és magadban! :)
32hkm
2013. dec. 12. 11:45
6/7 anonim válasza:
Nekem tavaly 2vetélésem volt.8hetesen elöntött a vér és azt mondták ez is vetélés lesz.De a kicsi fiam velünk akart maradni.Most 32hetes a poci lakó. Én a kórházban nem gondoltam rosszra,csak azt mondogattam,hogy minden rendben lesz.
2013. dec. 12. 13:49
7/7 anonim válasza:
18. hét és idáig az egyetlen tipikus terhességi tünetem a vérzés elmaradása. Ha nem nőne a hasam, kételkednék benne, hogy terhes vagyok. Oké, már van magzatmozgás is, de azt még betudhatnám bélmozgásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!