Milyen a terhesség első 3hónapja? Mire kell figyelni? Ha a kritikus 3hónapban mégis elmegy a baba akkor csak megjön vagy orvoshoz kell fordulni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 14:21
1/2 anonim válasza:
Azt hogy milyen nem írom le, ezer cikket találsz róla.
A 2. kérdésre, mindenképp orvoshoz kell fordulni.
2/2 anonim válasza:
Folsavat, magnéziumot mindenképp, gyógyszereket lehetőleg ne, hányingerre citromos víz, álmosságra alvás. :) Ezeket tudom elmondani az én tapasztalataim alapján. Ha nem csak pecsételsz, hanem vérzel, mindenképp orvoshoz kell fordulni, lehetőleg azonnal, sürgősen, ha csak pecsételsz, akkor másnap is ráér. Én véreztem, kaptam gyógyszert, egy éves a lányom. Ezért is érdemes elmenni, a vérzés nem mindig vetélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!