Érzékenyebbek vagytok kismamák amikor terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Mármint, sértődékenyebbek? És mit engedtek meg magatoknak ez idő alatt finomságokra gondolok, mikor van az már hogy az ember túlzásba viszi a költekezést?2013. ápr. 23. 10:42
1/4 anonim válasza:
Igen én eléggé érzékeny vagyok, és imádom a csokit minden nap eszek egyet. Mikor máskor teheti meg az ember lánya ha nem ilyenkor. Azért a költekezést nem viszem túlzásba.
2/4 anonim válasza:
Első terhességem alatt egyáltalán nem voltam hisztis. Boldog, és kiegyensúlyozott voltam. Most a 2.-kal már sokkal érzékenyebb vagyok, kb a 15 héttől kezdtem észrevenni magamon. Főleg azon a téren, hogy sok bújást és törődést igénylek a páromtól, és ha nem annyit kapok, amennyit én gondolok, akkor az nagyon rosszul tud esni, és bizony ilyenkor potyognak a könnyeim. Nass téren nincs túl nagy gond, mindig van itthon zöldség-gyümölcs a 3 éves lányom miatt. De én úgy szoktam vásárolni ezeket, hogy csak pár darabot veszek, pl 4 db banán, vagy 4 alma, 4-5 paradicsom, 4 körte, 1 kígyóubi, 2db kaliforniai paprika, stb. Egyrészt hogy ne barnuljon ránk, másrészt pedig anyagi okok miatt. Mindig van 2-3 féle gyümi és 2-3 féle zöldség itthon, de csak pár db. Az viszonylag sokszor előfordul, hogy nem eszek belőle, hogy ne egyem meg a lányomtól, pedig kívánom. De inkább megállom, hogy ne egyem meg. Így vagyok még a túró rudival. Az is van itthon mindig 4-5 db, de sokszor nem jut nekem, mert a lányomnak hagyom, hogy másnap is legyen neki.
3/4 anonim válasza:
Nem, sértődékenyebb nem vagyok, de könnyebben meghatódom szép dolgokon. Kötött diétán vagyok IR miatt, ezért a nasi nem fér bele. Nem is igen költekezem, szóval anynira nem vagyok tipikus várandós, szerintem :)
4/4 anonim válasza:
Igen, nagyon érzékeny vagyok és sajnos nagyon hisztis és kiszámíthatatlan. Hangulatváltozásaim már engem is idegesítenek :) Hormonok, legalábbis én erre fogom :) Mindenféle finomságot megengedek magamnak, na jó, nem kaviárt eszek egész nap, de ha megkívánok egy jobb csokit vagy fagyit, sütit, akkor azt megveszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!