38. hét körüli kismamák! Nektek is fáj néha, ahogy mozog a Pici?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 13:41
1/4 anonim válasza:
Nekem fájt :(
Már ilyenkor szűkös lehet neki a hely. Nehéz úgy elhelyezkedni, hogy mindkettőtöknek jó legyen.
2/4 anonim válasza:
Hajjajj...nekem néha nagyon, főleg amikor a hólyagomba tolja a fejét vagy a gyomromba rúg, de az is fáj amikor a csípőcsontomnak rúg. Ráadásul jó nagy baba, 1 hete 3850-re mérték (mondjuk tesója is nagy volt).
38+3 hkm
3/4 anonim válasza:
hú az tényleg jó nagy baba akkor nekem 38 hét 1 naposan 2557 grammra becsülték csak
4/4 anonim válasza:
Bár én csak 32 hetes vagyok, előfordul. Most, ahogyan a válaszírásra kattoltam, pont mozdult is egy fájdalmasat. :-) Nekem szúró érzéshez hasonló ez a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!