Kismamák, nektek is szokott fájni az ahogy a baba mozog? Ez normális, vagy valami gond van? Vagy pici neki a hely? Ha normális, akkor ez csak még intenzívebb lesz az idő előrehalattával?
31+5 hetes vagyok, nekem befordult már 3-4 hete. Azóta állandóan feszít alul a hasam, állandóan keményedik az alja. A zokni, cipő felhúzása külön esemény, utána ki kell pihenni mindkettőt.
A mozgását imádom, ráadásul nekem már írnom kell szerda óta, kaptam külön erre papírt a védőnőmtől. Napi kétszer nincs időm rá, ráadásul, mikor kibököm, hogy na most, hiába vagyunk kaja után fél órával, a kishercegnő a fél órából negyedet biztosan szunyókál. :)
Nem fájni szokott a rúgása, mozgása, de nem tudom megfogalmazni, mit érzek ilyenkor. Ha fekszem, van, hogy megugrok ilyenkor. :) Édesen púposodik itt-ott. Én is azt hittem, hogy a popija, de a védőnő mutatta, hogy az hol van, és amire eddig azt hittem, a popi, az a lába. :)
3-as vagyok:
Mikor nekem is befordult, az első nap össze-vissza tekeredett, rugdosott egész nap. Szerintem próbált volna visszafordulni, de nem sikerült neki. :) Másnapra beletörődött, azóta se volt egésznapos műsor, csak alvások között játszik, illetve főzés és evés közben. :)
én ponz ezen gondolkoztam pár napja, hogy kiírjam ezt a kérdést! nekem is sokat mozog a kislányom, és néha nagyon fáj... ilyenkor el is gondolkozom, hogy mit csinálhat épp! :) de imádom, hogy mozog, inkább fájjon, mint, hogy ne érezzem mozogni Őt! :)
31,4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!