Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik már szültetek,...

Kismamák, akik már szültetek, szülés után mennyivel tudtatok újra hason aludni? Annyira vágyom már arra, hogy végre újra úgy feküdhessek, ahogy szeretek! 30 h

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 09:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is erre vágytam, és szülés után 2 órával sikerült is megvalósítanom! Addig valami roskatag ágyon tartottak a megfigyelőben.
2011. jan. 8. 09:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Hú, hát valami hasonló válaszokban reménykedem!:) Persze császárnál biztos másképp fest a dolog.
2011. jan. 8. 09:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokáig nem tudtam utána hason aludni, de nem a hasam, hanem a mellem miatt. Jópár méretet nőtt a terhesség alatt és az első 3-4 hónapban olyan kemény volt, mint a beton, úgyhogy lehetetlen volt hasra fordulni. :(
2011. jan. 8. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor rögtön szülés után alaposan élj a lehetőséggel, mert a tejbelövellés és a szoptatás alatt nem túl praktikus hason feküdni. :S

Egyébként nekem császár után (második gyereknél) is sikerült hason aludni .... amikor már képes voltam egyáltalán megfordulni. :)

2011. jan. 8. 09:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Kb. 4 éve leszoktam róla, két gyerekem van, és szoptatok (vagy terhes is vagyok egyszerre), nekem a melleimnek kellemetlen, pedig nem nagyok, de mégis. Ez van.

A szülésznőm mondta, hogy a szülés után, a tejbelövellés előtti éjszaka ki lehet használni a hason alvást. Hát én erre nem is gondoltam, úgyhogy lemaradtam róla... :o)

Talán a harmadiknál...

2011. jan. 8. 09:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát én megfogadtam, amint megszülök egy szépen átaludt éjszakám lesz HASON!Nekem is hatalmasra nőttek, az amúgy nem túl nagy melleim, de ez nem akadályozott meg-rögtön szülés után nem tudtam így feküdni, mert volt egy kis komplikáció és katétert kaptam, de amint attól megszabadultam, a mellkasom alá egy kisebb párnát gyűrtem, hogy ne nyomódjon a mellem és BOLDOG voltam. :)))-milyen kevés elég az elégedettséghez ugye?
2011. jan. 8. 10:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia.Én pár hét eltelte után próbáltam meg mikor már nem labdák voltak a ciciejim helyett.Háttt nem volt vmi szuper érzés mert baromira fájt a derekam.így kiiktattam egy kis időre.Mára már megy és nem fáj a derekam.Végre.több mint 10 hónapja a szülés után...
2011. jan. 8. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
SZülés után pár nappal, addig furi volt még.
2011. jan. 8. 12:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Első baba után 10 hónappal tudtam hasra feküdni, addig nem ment a szoptatás miatt.

Most a második után már 1-2 alkalommal sikerült (2hónapos), de nem jellemző, mert fáj a cicim hason. Még akkor is kényelmetlen hasalni nekem, ha tök üresre kieszi a cicijeimet.

Hiányzik nekem is a hasonfekvés, bár egyre jobban szeretek a hátamon aludni.

2011. jan. 8. 12:54
 10/12 anonim ***** válasza:
én egy párnát teszek a melleim alatti részre, egyet a fejem alá, így a melleim egy "árokba" esnek.
2011. jan. 8. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!