Kismamák, akik már szültetek, szülés után mennyivel tudtatok újra hason aludni? Annyira vágyom már arra, hogy végre újra úgy feküdhessek, ahogy szeretek! 30 h
Akkor rögtön szülés után alaposan élj a lehetőséggel, mert a tejbelövellés és a szoptatás alatt nem túl praktikus hason feküdni. :S
Egyébként nekem császár után (második gyereknél) is sikerült hason aludni .... amikor már képes voltam egyáltalán megfordulni. :)
Kb. 4 éve leszoktam róla, két gyerekem van, és szoptatok (vagy terhes is vagyok egyszerre), nekem a melleimnek kellemetlen, pedig nem nagyok, de mégis. Ez van.
A szülésznőm mondta, hogy a szülés után, a tejbelövellés előtti éjszaka ki lehet használni a hason alvást. Hát én erre nem is gondoltam, úgyhogy lemaradtam róla... :o)
Talán a harmadiknál...
Első baba után 10 hónappal tudtam hasra feküdni, addig nem ment a szoptatás miatt.
Most a második után már 1-2 alkalommal sikerült (2hónapos), de nem jellemző, mert fáj a cicim hason. Még akkor is kényelmetlen hasalni nekem, ha tök üresre kieszi a cicijeimet.
Hiányzik nekem is a hasonfekvés, bár egyre jobban szeretek a hátamon aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!