Már 4-5 napja nem tudok éjjel aludni. Nagyon fáj a derekam,meg a szeméremcsontom is. Mitől lehet? Közeledik a szülés?
Olyan ideges vagyok,semmi nem tetszik,mindenkivel bajom van.Szegény férjemen töltöm ki az idegességemet.És nem tudok magamnak parancsolni.Ha egy kevest mozgok alig kapok levegőt,kifuladok.Ennivalót sem kívánom.Én vagyok csak ilyen,vagy nálatok is előfordul?
37-ik hétben vagyok.Köszönöm a válaszokat.
Szia! Szerintem igen nagyon közeledik. Én is ezeket éreztem előtte. Pár nappal előtte már alig tudtam mozogni, de ezt nagyon komolyan írom, alig tudtam megtenni 5 perc sétát. Minden bajom volt, nagyon gyenge voltam, sehogy sem ment az alvás, a derekam miatt alig tudtam menni.Már nagyon túl akartam lenni a dolgon (1 nappal a kiírt időpont előtt születm).
Szerintem közel lehet a nagy nap!Bár a 37. hét még elég korai lenne, szerintem...ki kéne húzni még 1-2 hétig!!!
Hát, sajnos ez normális!:( mindenkinek nagyon nehéz az utolsó pár hét!
Kitartás!Üdv: 32 hetes kismama
Én a 37. hétre szültem meg a kisfiamat. Egészséges, gyönyörű babaként (48cm, 2700g 9/10 Apgar), az idő, amit bent töltött, szerintem nálatok is elég lehetett. Nekem nem voltak ilyen panaszaim még, mégis egyszercsak repedt a burok. Te legalább figyelmeztetést kapsz a babától! :)))
Nagyon drukkolok mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!