Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már 4-5 napja nem tudok éjjel...

Már 4-5 napja nem tudok éjjel aludni. Nagyon fáj a derekam,meg a szeméremcsontom is. Mitől lehet? Közeledik a szülés?

Figyelt kérdés

Olyan ideges vagyok,semmi nem tetszik,mindenkivel bajom van.Szegény férjemen töltöm ki az idegességemet.És nem tudok magamnak parancsolni.Ha egy kevest mozgok alig kapok levegőt,kifuladok.Ennivalót sem kívánom.Én vagyok csak ilyen,vagy nálatok is előfordul?

37-ik hétben vagyok.Köszönöm a válaszokat.

2008. máj. 15. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem igen nagyon közeledik. Én is ezeket éreztem előtte. Pár nappal előtte már alig tudtam mozogni, de ezt nagyon komolyan írom, alig tudtam megtenni 5 perc sétát. Minden bajom volt, nagyon gyenge voltam, sehogy sem ment az alvás, a derekam miatt alig tudtam menni.Már nagyon túl akartam lenni a dolgon (1 nappal a kiírt időpont előtt születm).

Szerintem közel lehet a nagy nap!Bár a 37. hét még elég korai lenne, szerintem...ki kéne húzni még 1-2 hétig!!!

2008. máj. 15. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, sajnos ez normális!:( mindenkinek nagyon nehéz az utolsó pár hét!

Kitartás!Üdv: 32 hetes kismama

2008. máj. 15. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
szia,38 hetes leszek,de minden bajom kezd lenni,nem alszok,a derekam leszakad,a csipöm ketté akar szakadni,a hüvelyem is nagyon fáf,idegbeteg vagyok,és dagadnak az ujjaim,és még sorolhatnám. nem bánnám már ha tul lennék rajta.
2008. máj. 15. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én vasárnap töltöm a 37.hetet (ha betöltöm..) Aludni nem tudok én sem, de ez szerintem szimplán lehet a stressztől, hiszen nem tudjuk, mikor is lesz a nagy nap. A szeméremcsontom alulról nagyon fáj, de mivel nekem azt mondta a doki, hogy nagyon lent van a baba feje, én arra tippelek, hogy Ő nyomja már. Az idegesség is természetes, hiszen nem mindennapi dolog vár most ránk! Kitartást!
2008. máj. 15. 20:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Lehet én is azért vagyok ideges mert közel a szülés,és kicsit félek.Nekem van egy 4 éves kisfiam,de azzal nem volt terhesség végéig semmi ilyen gond.41 hetessen beindították a szülést,és 38 órán keresztül szenvettem.Szerintem ettől félek,mert én azt sem tudom milyen mikkor magától jön a fájás,vagy elmegy a magzatvíz.Próbálkozok nyugtatgatni magam,de nem megy.
2008. máj. 15. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Én a 37. hétre szültem meg a kisfiamat. Egészséges, gyönyörű babaként (48cm, 2700g 9/10 Apgar), az idő, amit bent töltött, szerintem nálatok is elég lehetett. Nekem nem voltak ilyen panaszaim még, mégis egyszercsak repedt a burok. Te legalább figyelmeztetést kapsz a babától! :)))

Nagyon drukkolok mindkettőtöknek!

2008. máj. 16. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!