Azok a kismamák, akik első babájukat várva a 34. héttől kezdve minden nap jóslóztak többször is, végül hanyadik héten szültek meg?
Én kedden töltöm a 38.hetet első babával,de már nagyon szeretnék szülni!!A 34.hét óta naponta jóslózom többször is,éjszaka van,hogy arra kelek,hogy nagyon erősen görcsölök,de aztán elmúlik..már az elmúlt 2-3 napban éjszaka sokat jóslózom és elég erősen,emiatt alig alszom valamit..a babóm már nagyon feszíti szét a végbél környékét is,folyamatosan olyan érzésem van,mintha nagy wc-znem kellene,de nem kell..jóslóknál a hátam is majd be lyukad annyira fáj,és szurkál a hüvelyembe is néha a fájdalom.
Szerintetek nagyon sok van még hátra?Én már jövőhéten nagyon meg szeretném szülni a kisfiamat,mert már nagyon terhes nekem,hogy odabent van.A fiúk lustábbak egyébként mint a lányok?
37+5 hkm
Nekem is első baba.Én a 35. héttől jóslóztam.
Szinte minden nap.Végül 39+4 született meg a lányom.
Tehát majdnem végig hordtam.Nem lehet sajnos ebből következtetni.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!