12 hetesen a babát érezhetem mozogni?
2. baba, nem bélmozgás, felismerem :)
Nyugodtam feküdtem és néztem a tv-t.
Akkor miért kérded ha ennyire biztos vagy benn!!!?
Én is annyiszor hittem azt hogy a baba, erre csak bélmozgással volt, mert mikor tényleg a baba volt, az merőben más volt, mint a bélmozgás!
12 hetesen annyira pici a baba, nem lehet érezni, nekem ez a véleményem!!!
Azt mondják, hogy a többedik terhességnél előfordulhat hogy már ilyen korán érzed :) De irigyellek :) Bárcsak én is már itt tartanék kistesó ügyben....
Jó babavárást!
En is így vagyok vele. A lányomat a 16. héten éreztem meg eloszor és akkor elmaradt a hányás is. Most még mindég hányok, ugyhogy gondolom nem a babát érzem mozogni. Remélem ha megérzem a babát, akkor elmulik a rosszullét is.
13 hetes kismama
Utánnaolvasgattam kicsit, nagyon sok kismama számol be arról, hogy érzi a babát 11-12 hetesen.
Ez nem olyan dolog, amit össze lehet keverni mással, konkrétan egy helyen, ott ahol az ultrahangon is nézték, simogatás, vagy bugyborékolás, cirógatás, le sem tudom irni, milyen érzés pontosan.
Érdekelnek a tapasztalatok, azért kédeztem.
Köszönöm és várom a további válasokat.
Egyébként a rosszullétek elmúltak már 2 hete és most érztem először.
A lányomat 13. hetesen éreztem bugyborékolni, most vagyok 11 hetes és már éreztem ugyan azt!
Simán érezhetted a babádat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!