Akik túlhordtátok a babátokat hogy viseltétek lelkileg ezt az időszakot? Én már teljesen elvagyok keseredve hogy velem van a baj hogy nem bújik ki, már kezdek belebetegedni!
Szia. Az első fiamat én is túlhordtam 41 hétre született meg :). Ugyan azt éreztem mint Te de hidd el nem veled van a baj a baba még jól érzi magát a pocakban :) ki fog bújni :) .
Könnyű szülést :)
Mennyi idős terhes vagy? Nekem még van 9 napom, de én is kezdem így érezni. Cammognak a napok, egyre nehezebb, ráadásul ez a 3. babám, és mindkettővel ilyenkor már babáztam :) Ezek a kis oroszlánok kényelmes kisbabák :) Orvosod mit mond, mikor indítja, ha kell?
38+4 h km
Hat :) olyan volt mint a 9 honapom elolrol minden egyes nap... Nehez volt fajt es mar tul akartam lenni... Semmi nem hasznalt 37 hetesen ment el a nyakdugom es 42 hetesen szultem 10 nap tulhordassal ballonos tagitassal oxitocin terhelessel. Kiserleti nyuszi voltam vegul 16 ora utan csaszar lett :)
Szar volt a tulhordas mar fogni akartam es latni. :) de itt van 3 es fel eves
Kegyetlenül éreztem magamat.
Tudtam, hogy 10 napot huzatnak rá, és ha addig nem születik meg akkor lassu indítással 3 napot próbálkoznak és így a 14.ik napon lehet császár.
Ebben a 10 napban voltam nagybevásárolni, butikot járni, fodrásznál... de semmi.
Kedden volt a 10-ik nap. Még pénteken voltam ctg-n majd mondta a doki, ha nem szülök meg a hétvégén akkor hétfön ctg és megbeszéljük mi lesz. Hétfön nem volt a dokinöm, csak a kolléganöje, aki a ctg után ránézett és mondta hogy szuper szép, mehetek kedden is ctg-re. Ott abban a pillanatban lemervedtem és ott álltam és össze esés és a sírás határán voltam. Doki érezte, hogy valami nincs rendbe és bele nézett a kiskönyvembe, és meglátta hogy már a 9-ik nap. Ekkor felkiáltott, hogy ah masnapra csinálahtok is idöpontot a szülés inditáshoz a korházamban. Nagy örömmel mentem haza és masnap reggel 7-re lett idöpontom is.
Másnap mikor beértem a ctg-re fektettek, ahol két óriás fájásom volt, majd már az infuzios tüt sem tudtam végig ülni, hogy bekössék, és az UH-n vagy 10 fájásom volt. ùgy beindult, hogy 3 perceseim voltak csak, szinte egybe értek.
4 óra múlva megvolt a bébink.
én aztán tudom mit érzel.
mindkét babámat indítani kellett a 41 héten.
genetika ez nálam,ha lenne 3 -dik őt is indítani kéne.
idegtépő napok ezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!