Mikor éreztétek először mozogni a babátokat? Mit csináltatok éppen? Milyen érzés volt (fizikailag és lelkileg egyaránt)?
16+5 hetes voltam amikor először éreztem a kisfiamat :)
Éreztem vagy 2 alkalommal,aztán napokig semmi..aztán 18 hetesen megint éreztem vagy 2x,és aztán megint csend..végül a 20. héttől jelentkezett be minden nap :)
A 16+5 hetes mozgásnál nem tudom már,hogy mit csináltam.A 18 hetesnél pont autóban ültem,éppen Uh-ról tartottunk haza a párommal amikor 2x erősen megrúgott,vagy nem is tudom mit csinált :)
Hogy milyen érzés volt??A világon a legjobb érzés volt,amikor először éreztem ténylegesen azt,hogy él a babám :))
És azóta is nagyon jó érzés(még akkor is amikor úgy mozdul,hogy fáj),mindig amikor megmozdul,mosolyt csal az arcomra legyek éppen bárhol :) Szerintem hiányozni fog szülés után ez az érzés :)
31+2 hkm
Én épp sétáltam a férjemmel, vacsorázni mentünk :)
16 hetes voltam, megálltam egy pillanatra, hogy ezt tényleg az volt-e, amire gondoltam :) Inkább izomrángás-szerű érzés volt, pár nappal később biztosra vettem, hogy már akkor is ŐT éreztem :)
Már kint rugdos, 5 hetes múlt :)
Boldog babavárást nektek! :)
16-17 hetes voltam, hátradőlve ültem a kanapén. és akkor éreztem egy nagyon furcsa érzést, amit addig nem. Nem tudtam biztosra, de mára már tudom, hogy ő volt! :) kis tündér...én nagyon örültem neki, és jó érzés volt!
És mindig vártam, hogy újra érezhessem! :)
22hkm
Apróbb kis mozgásokat már a 15. héttől éreztem, de ekkor még egyáltalán nem voltam biztos abban, hogy ez tényleg Ő (mostmár így utólag tudom, hogy igen, ő volt:)
Az első rúgást 16 hetes 3 naposan kaptam, este az ágyban feküdtünk a férjemmel, és tv-t néztünk. Ekkor éreztem először egy határozott rúgást, majd még egyet és még egyet. Mondanom sem kell, könnybelábadt a szemem :) Azóta minden nap érzem mocorogni, főleg este aktív és étkezések után.
18+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!