Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy lehet ezt kibírni, vagy...

Hogy lehet ezt kibírni, vagy feldolgozni?

Figyelt kérdés
Másfél éve próbálkozunk a babával,de egyszerűen nem sikerül. Úgy érzem nem tudom megadni ezt az örömöt a férjemnek hogy magamról már ne is beszéljek.... teljesen elveszítettem a hitem a témában... annyira idegesítő hogy mindenki a környezetemben szül nyakra főre 5 gyereket, a többi meg folyton megszakításra járkál nekünk meg nem jön össze... annyira magam alatt vagyok hogy nem tudom elmondani... a doki szerint semmi bajunk. De akkor mi van már? Miért nem jön? Annyira sírhatnékom van egész nap....
2013. okt. 14. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
szerintem keress egy másik dokit, menj meddőségi centrumba, ne sírj, inkább cselekedj!!
2013. okt. 14. 12:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Nagyon rágörcsöltél már, és a férjednek meg akarsz felelni.

Az sem segít, hogy másokhoz méred magad. A többiek élete nem lehet a tiéd példája.

Ha megtehetitek, menjetek el nyaralni, és ne akard annyira a babát. No meg semmi esetre se ess abba a hibába, hogy peteéréskor vagy vele.

Én pl. Minden babával a mensi utáni napokban lettem terhes.

Az én mamám azt mondta midig, hogy esőt és gyereket nem kell kérni, az jön magától. Nem szabad görcsösen akarni.

2013. okt. 14. 12:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
milyen vizsgálatok votlak eddig? Hogy lehet kibirni, vannak jpobb és rosszabb idők. Én szerencsére jól viselem mivel tudom hogy akkor sem lesz jobb ha sirok. Mi 4 éve várjuk a babát és világéletemben csak ez volt a vágyam, soha nem érdekelt a karier, most sem dolgozok csak besegitek a férjem cégében ha kell. Elötte évekig hobbi munkám volt amivel igazán pénzt nem kerestem csak ugy volt addig ameddig nem jön a baba. Mostanában birom kicsit nehezebben, de azért most sem sirdogálok. Mi próbáljuk hasznosan tölteni ezt az időt. sokat utazunk, bejártuka afél világot. Sokat járunk barátokkal ide oda. Új társaság lett mivel a réginél már mindenhol van pár gyerek és ök már érthetően nem olyan rugalmasak. A férjem még jobban viseli, ö ugy van vele majd jön amikor jön, persze szeretné már ö is, de elfogadja hogy ez van és mindeketten próbáljuk nézni a jó oldalát a dolgoknak.
2013. okt. 14. 12:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Hormon vizsgálat volt, terheléses cukor, vér. Spermavizsgálat
2013. okt. 14. 12:57
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

1 Péter 2,16

"Szabad emberek vagytok, de nem arra való a szabadságotok, hogy a gonoszság takarójának használjátok, hanem mint Isten szolgái, úgy éljetek vele."

pont.

Természetesen mindenkinek a maga fájdalma a legnagyobb.

Mi csak szimpla 6 évet vártunk egy kisbabára, 21-ik héten elveszítettem a kisfiam, ezen kívül volt 3 missed ab, mire megszületett egészségesen a kisfiam. Soha senkire nem gondoltam így mint te, mert ami tőled belülről árad kifelé, az leplet húz az egész életedre!

Sajnálom, nem szabad feladni, keresni másik orvost, és addig próbálkozni amíg nem sikerül.

2013. okt. 14. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
biztosan nagyon nehéz ez a helyzet, de ez nem adhat mentséget arra, hogy idegesít, hogy a környezetedben meg születnek babák. Lazítsatok, próbáljatok elmenni egy nyaralásra/telelésre, sok baba akkor jön össze.
2013. okt. 14. 13:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Engem nem az idegesít hogy megszületik egy baba,hanem hogy pl. Egy 15 éves ismerősöm jövőhétre van kiírva és mondta hogy nem is akarja meg egyáltalán fingja sincs az életről, megszüli a nagyinak egy gyereket kb.. mert pénze sincs felnevelni. Meg lássuk be még most fog elkezdeni bulizni stb...a hajógyárin tartott babaváró bulit....... ez idegesít engem, hogy neki nem kell így megmondta neki miért lehwt fel sem fogja...
2013. okt. 14. 14:26
 8/12 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ne keseregj, menj tovább a kivizsgálásokkal és addig is foglald el magad valami mással, hogy ne ezen stresszelj állandóan.

Ne foglalkozz azzal, hogy mások babásodnak, ez legyen az ő dolguk. Nekik meg más problémáik vannak.

Átjárhatósági vizsgálatod nem volt még? Akkor az a következő lépés.

Láttam hogy voltál terheléses vérvételen. Endokrinológus írta ki? Milyen lett az eredmény? Tényleg megnéztek minden hormont? Pajzsmirigyed rendben van?

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de sajnos az a tapasztalatom, hogy sok doki a rossz eredményekre is rámondja, hogy jók.

Ha megírod ide ezeket, talán valaki felfedezi a hibát a képen. Tudod, több szem többet lát. :-)

És kitartás!

2013. okt. 14. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Amennyi vizsgálatotok eddig volt az lófing, már bocsánat.

Ne siránkozz, hanem szedd össze magad, menjetek el egy meddőségi központba, ahol tényleg A-Z-ig kivizsgálnak titeket. Olvass utána neten, kotord ki hogy milyen okai lehetnek, és csináltasd meg az összes vizsgálatot amit csak tudsz. Rengeteg blog, cikk, fórum van a témában.

Hogy hogy lehet kibírni: nekünk természetes úton biztosan nem lehet gyerekünk, a férjemnek nem elzáródásos azoospermiája van (= herefejlődési rendellenesség miatt nem termelődik vagy nem érik meg spermium). Most abban reménykedünk, hogy műtéti úton sikerül spermiumot kinyerni, amivel lombikozhatunk. Nem könnyű, de én határozottan hiszek abban, hogy a Jóisten/sors/élet nem hiába gördítette elénk ezt az akadályt, ez most egy probléma amit meg kell oldanunk, úgyhogy ráléptünk erre az útra és megyünk előre, mindig csak a következő lépésre koncentrálva. Abban biztosak vagyunk, hogy együtt átvészeljük, és előbb-utóbb valamilyen módon LESZ gyerekünk, ennyi pedig elég. Egyébként pedig élvezzük az életünket úgy mint eddig, hiszen eddig is boldogok voltunk együtt. Javaslom neked is ezt a szemléletet, mert nagyon sokat segít, sőt szerintem csak így lehet.

2013. okt. 14. 17:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el ennyire! Ez rányomja a bélyegét a kapcsolatodra, és annak nem lesz jó vége.

Irány egy meddőségi központ, ahol kivizsgálnak, értékelik az eredményeidet...

Mi most csináljuk az ötödik lombikbébi programot a férjemmel. Körülöttem is már szinte mindenki anya lett.

Én imádom a férjem, és egyre jobban szeretem. Élvezzük az életet, sokat kirándulunk (túrázunk), rengeteget nevetünk, hülyéskedünk. Esténként együtt nézünk egy vicces sorozatot az egyik TV csatornán. Tartjuk a kapcsolatot a barátokkal, rokonokkal és a maximumot hozzuk ki magunkból a munkahelyünkön...

Ne hagyd el magad! Ne hagyd, hogy a gyermek utáni vágy minden más fölött elhatalmasodjon.

Élvezd az életed!

Nálunk már hosszú évek teltek el, amióta a gyermekvállalás gondolatával foglalkozunk. Nagyon örülök, hogy ezeket az éveket nem "orrlógatással" töltöttük.

Fogd fel úgy, hogy kihasználhatod ezt az időt arra, hogy kettesben legyetek. :D

Fel a fejjel, és irány egy meddőségi központ!

2013. okt. 14. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!