NEM FOGOM KIBIRNI, hogy lehet feldolgozni, ha valakit elhagy a párja? Babánk csak 14-hó.
Sokat nem tudok segiteni:(((
Mi 9.napja vagyunk kettesben,és borzalmas...
Nekem durván 1 évig tartott a kínlódásom mikor elhagyott a pasim. Pár hónapig még vissza is akartam szerezni, de nem sikerült és ez mégjobban bosszantott. Aztán végülis valahogy sikerült megutálnom.
Ez már rég volt, és végülis így utólag örülök, mert azóta megtaláltam az igazit, aki imád engem és 6 éve együtt vagyunk.
Kifogod bírni, mert ki kell bírnod. Mi az, hogy nincs értelme az életednek, hiszen ott van a kisbabád. Ő fontosabb minden férfinál!
Igen, nagyon sokat megérez a gyerek, mégha pici is, mert ő érzi minden rezzenésed, hangulatváltozásod.
Próbálj meg most csak a babára koncentrálni.
Attól, hogy teljesen kikészülsz, volt párod nem fog visszatérni.
De ha nagyon visszaszeretnéd mégis kapni, akkor a legjobb taktika az, ha talpra állsz, szépen neveled a közös gyermeket - talán egyszer akkor ő is rájön, hogy egy nagyszerű nőt hagyott el.....
Lehet, hogy ridegnek tűnik, amit mondok, de ha van pénzed, hogy a gyerekedet felneveld, akkor meglátod, hogy ki fogod bírni.
A férjemet is egyedül nevelte az anyja, aki sohasem házasodott újra.
Biztos nehéz lehet most neked, sajnálom, hogy ez történt veled. De aztán állj fel és légy erős. Az életed értelme ott van van veled, a 14 hónapos kicsid.
Fájni fog ez még neked egy darabig, és ez természetes, csak arra figyelj, hogy ne dédelgesd a fájdalmadat. Egy idő után könnyebb lesz, de neked is akarni kell, hogy jobban érezd magad.
Hogy mennyit érez meg a gyerek azt nem tudom, de rajtad is múlik. Emberből vagy, vannak érzéseid, de a kicsidnek nem szabad azt látnia, hogy te teljesen átadod magad a kétségbeesésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!