Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » NEM FOGOM KIBIRNI, hogy lehet...

NEM FOGOM KIBIRNI, hogy lehet feldolgozni, ha valakit elhagy a párja? Babánk csak 14-hó.

Figyelt kérdés
mennyit érez meg a gyerek?nem tudom feldolgozni,ugy érzem nincs értelme az életemnek.
2010. aug. 11. 16:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Sokat nem tudok segiteni:(((

Mi 9.napja vagyunk kettesben,és borzalmas...

2010. aug. 11. 16:48
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Nekem durván 1 évig tartott a kínlódásom mikor elhagyott a pasim. Pár hónapig még vissza is akartam szerezni, de nem sikerült és ez mégjobban bosszantott. Aztán végülis valahogy sikerült megutálnom.

Ez már rég volt, és végülis így utólag örülök, mert azóta megtaláltam az igazit, aki imád engem és 6 éve együtt vagyunk.

2010. aug. 11. 16:50
 3/17 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon sajnálom! Mi történt veletek? Ha gondolod, meséld el priviben. ;(((
2010. aug. 11. 16:56
 4/17 anonim válasza:
84%

Kifogod bírni, mert ki kell bírnod. Mi az, hogy nincs értelme az életednek, hiszen ott van a kisbabád. Ő fontosabb minden férfinál!

Igen, nagyon sokat megérez a gyerek, mégha pici is, mert ő érzi minden rezzenésed, hangulatváltozásod.

Próbálj meg most csak a babára koncentrálni.

Attól, hogy teljesen kikészülsz, volt párod nem fog visszatérni.

De ha nagyon visszaszeretnéd mégis kapni, akkor a legjobb taktika az, ha talpra állsz, szépen neveled a közös gyermeket - talán egyszer akkor ő is rájön, hogy egy nagyszerű nőt hagyott el.....

2010. aug. 11. 16:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Elsö vagyok.Azt nem irtam,hogy nem konkrétan ö hagyott el,hanem közös döntés volt,de nem változtat a tényen,hogy szeretem és szenvedek nélküle.Mindenhol ö van,vagy egy emlék amikor itt állt az ajtóban a gyerekkel az ölében...stb.Folyton ilyen képek ugranak be.Egy repedés a járdán,ahova a multkorában beletolta a babakocsit...Persze én meg rögtön bögök.Kimozdulni sincs kedvem,persze muszáj a fiam miatt,ö 11hónapos.Valamikor ugy kelek fel,hogy megrázom magam és igen,jó kedvem van és ezt és azt fogok ma csinálni.Aztán egy telefon,hogy hogy van a gyerek,mit csinálunk,és végem.Leengedek mint egy lufi,ha csak a hangját meghallom.
2010. aug. 11. 16:58
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, hogy ridegnek tűnik, amit mondok, de ha van pénzed, hogy a gyerekedet felneveld, akkor meglátod, hogy ki fogod bírni.

A férjemet is egyedül nevelte az anyja, aki sohasem házasodott újra.

2010. aug. 11. 17:01
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nehéz lehet most neked, sajnálom, hogy ez történt veled. De aztán állj fel és légy erős. Az életed értelme ott van van veled, a 14 hónapos kicsid.

Fájni fog ez még neked egy darabig, és ez természetes, csak arra figyelj, hogy ne dédelgesd a fájdalmadat. Egy idő után könnyebb lesz, de neked is akarni kell, hogy jobban érezd magad.

Hogy mennyit érez meg a gyerek azt nem tudom, de rajtad is múlik. Emberből vagy, vannak érzéseid, de a kicsidnek nem szabad azt látnia, hogy te teljesen átadod magad a kétségbeesésnek.

2010. aug. 11. 17:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden a pénz,erre most pont igaz ez a mondás.Ki lehet birni,de nem mindegy hogy mit él át közben az ember.
2010. aug. 11. 17:10
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Egy 14 hónapos babánál nagyobb értelme az életnek nem is lehetne!Biztos estél már át életedben szerelmi csalódáson,és csak utólag értetted meg hogy jobb ez így,ebből is tanul az ember.Ez is olyasmi mint a gyász,folyamatai vannak amin szépen végigmész majd.Sajnos egy baba nem elég ahoz hogy egy nem-működő dolog tovább menjen,előbb utóbb robban...Így még van esélyed a boldogságra ami előbb utóbb hidd el rádtalál.Sírd ki magad,utána tessék megrázni magad,összeszedni és klassz anyukája lenni a gyerekednek!A gyerektémát tisztázzátok az apukával,legyél nagyvonalú tisztázzátok a láthatást pénzt mindent.Ha még van esély a békülésre,ezzel a nyugodt,magabiztos viselkedéseddel,és nem pedig az orra előtt sírással,hisztivel,kiborulással.Ezt az örömet ne add meg neki.Optimistán előre,hidd el az idő segít.
2010. aug. 11. 17:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen pénzem itt hagyott 10 ft nélkül,semmim nem maradt.gyedem családim feléltük együtt,rezsi kaja,stb...ő a pénzét már nem adta ide.
2010. aug. 11. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!