NEM FOGOM KIBIRNI, hogy lehet feldolgozni, ha valakit elhagy a párja? Babánk csak 14-hó.
Nem értem az ilyen férfiakat! Hogy képes a saját gyerekèt cserben hagyni! Mit gondol mit fog enni az a gyerek?!
Ha tudsz kérj segítségét szüleidtől, anyóséktól, az ő unokàjuk is, éhen nem halhattok!
Min vesztetek össze, vagy miért ment el?
Én ezt soha nem értettem!Lehet engem utálni gyülölni,de a gyerekét nem támogatni,otthagyni egy falat nélkül???
A gyededet feléltétek,abból jó volt zabálnia?Nem hogy otthagyta a gyerekét,még meg is ette a kaját elöle,ha durván furditjuk le.Ugyanis lehet lenne még most is abból a pénzböl.Már bocsi,hogy igy kirohantam magamból,de Drágám,hidd el,jobb lesz neked ez az ember nélkül!Fel a fejjel,kitartást kivánok!
szia,
nagyon sajnálom, ami veletek történik, azt hiszem a gyógyír csak az idő....muszáj erősnek lenned a kicsikéd miatt. Az ismerősömet is most hagyta el a férje, 2 kicsi van, 2.5 és 6 hónapos, ráadásul a lány legjobb barátnőjéért, 15 éve voltak barátnők és hónapok óta viszonyuk volt. Ő 2 embert is elveszített, nagyon kivan, de a fiaiért erősnek kell lennie.
Kitartás! Vedd körül magad emberekkel, szüleid, család, barátok, nagyon sokat segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!