Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » NEM FOGOM KIBIRNI, hogy lehet...

NEM FOGOM KIBIRNI, hogy lehet feldolgozni, ha valakit elhagy a párja? Babánk csak 14-hó.

Figyelt kérdés
mennyit érez meg a gyerek?nem tudom feldolgozni,ugy érzem nincs értelme az életemnek.
2010. aug. 11. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szörnyen sajnálom! Ha bármiben segíteni lehet így neten keresztül, írj!! És csak a babóra gondolj, senki másra!! Szüksége van arra, hogy most erős legyél.
2010. aug. 11. 17:12
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem értem az ilyen férfiakat! Hogy képes a saját gyerekèt cserben hagyni! Mit gondol mit fog enni az a gyerek?!

Ha tudsz kérj segítségét szüleidtől, anyóséktól, az ő unokàjuk is, éhen nem halhattok!

Min vesztetek össze, vagy miért ment el?

2010. aug. 11. 17:36
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Én ezt soha nem értettem!Lehet engem utálni gyülölni,de a gyerekét nem támogatni,otthagyni egy falat nélkül???

A gyededet feléltétek,abból jó volt zabálnia?Nem hogy otthagyta a gyerekét,még meg is ette a kaját elöle,ha durván furditjuk le.Ugyanis lehet lenne még most is abból a pénzböl.Már bocsi,hogy igy kirohantam magamból,de Drágám,hidd el,jobb lesz neked ez az ember nélkül!Fel a fejjel,kitartást kivánok!

2010. aug. 11. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Részvétem, együtt érzek!!!! Én alig néhány hete jártam kis híján így!!!! Nekem azt mondta a férjem nem bír velem együtt élni, boldogtalan, menni akar! 13 hónaposa babával hagyott itt, egy fillér nélkül!!! Ő akart volna adni, de hónap vége lévén, nem igen volt mit. Én is iszonyatosan éreztem magam, majd bele pusztultam, és rettenetesen bántott, hogy tehet ilyet! És persze mert szeretem. De végül csak megbeszéltük, hogy nem szabad ilyen hirtelen felindulásból elmenni, így visszajött és megpróbáljuk helyrehozni.
2010. aug. 11. 17:59
 15/17 A kérdező kommentje:
mert,szeretem és féltékeny vagyok rá,nem érti,hogy a gyerekkel vagyok állandóan,és másra is szügségem lett volna.soha nem érzet együtt velem.csak a számitógép elött ülni,és semmit nem csinálni ithon,nagy kertes házban lakunk.itt vagyunk anyunál és itt is maradunk.
2010. aug. 11. 20:14
 16/17 anonim ***** válasza:

szia,

nagyon sajnálom, ami veletek történik, azt hiszem a gyógyír csak az idő....muszáj erősnek lenned a kicsikéd miatt. Az ismerősömet is most hagyta el a férje, 2 kicsi van, 2.5 és 6 hónapos, ráadásul a lány legjobb barátnőjéért, 15 éve voltak barátnők és hónapok óta viszonyuk volt. Ő 2 embert is elveszített, nagyon kivan, de a fiaiért erősnek kell lennie.

Kitartás! Vedd körül magad emberekkel, szüleid, család, barátok, nagyon sokat segít!

2010. aug. 11. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálsz vagy próbáltál neki erről beszélni? Mondd el neki a problémádat! Azért én bízom benne, hogy helyre jön a kapcsolatotok, mert a gyereknek kell anya és apa is. Lehetőleg egyszerre!
2010. aug. 11. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!