Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem szeret a 18 hónapos...

Miért nem szeret a 18 hónapos lányom autóban utazni? Kb. fél óra múlva iszonyat hisztit, ordítást csinál amíg meg nem állok. Nyáron egy kb.10 órás útra megyünk nyaralni, azt hogy fogja kibírni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs rosszul az autóban?
2011. márc. 28. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom sem szeretett soha.Most máfél éves,ideig-óráig elvan.Még kisebb volt ordított,hiába vittem egy csomó játékot,ki akart szállni mindenképpen.A mai napig ülök vele hátul/apa vezet/és szórakoztatom.Csak nekem meg hátul lesz nagyon hányingerem,így baromi élvezetes:((Hosszabb útra,ha én vezetnék el sem indulnék vele,mert végighisztizné:((Lehet hogy valaha megszereti?Nemtudom.
2011. márc. 28. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg érzékenyebb, "törékenyebb" a pici idegrendszere, és lehet, hogy autózáskor fél, vagy 1/2 óra múlva kifárad és azért sír. Az én egyik gyerkőcöm is ilyen volt,nehéz volt ezért vele közlekedni. Ennek ellenére kénytelenek voltunk 2-3 órás autóutakat tenni, ha elvittük a másik nagyihoz, és ezek az utazások évekig igencsak probémásak voltak.
2011. márc. 28. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!