Hogyan lehet feldolgozni egy testvér halálát?
Figyelt kérdés
Pènteken temettèk, de mèg mindig nem tudom felfogni. Viràgom mèg csak 10 èves volt.
17/f
2013. okt. 8. 22:10
1/8 anonim válasza:
Őszinte részvétem!!
Sajnos sose lehet feldolgozni,csak elfogadni.
Az élet megy tovább,nélküle.Neked pedig erősnek kell lenned.
Kitartást kívánok neked és családodnak!
Megkérdezhetem mi történt?Miért hunyt el?
2/8 anonim válasza:
Feldolgozni nemigen lehet
esetleg elfogadni
3/8 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Most 29 éves vagyok, az öcsém 22 éve hunyt el. Sose fogom elfelejteni, a miért pont ő kérdéseket mai napig felteszem akár hányszor templomban járok. Fáj, néha a düh a harag csak ugy előjön pedig kicsi voltam. De sose felejtem el az első karácsonyt aminek szomorú vége lett. ; ( őszinte részvétem
4/8 anonim válasza:
Idő-idő-idő!!!!!
Elmondhatatlanul sajnálom,igy ismeretlenül is!
5/8 A kérdező kommentje:
Agydaganatos volt ès agyhàrtyagyulladàst kapott. Egyszerü megfàzàssal mentünk be a kórhàzba, de 1 hèt múlba megtörtènt a tragèdia.
2013. okt. 9. 06:45
6/8 anonim válasza:
Őszinte részvétem!
A saját tapasztalatom alapján ( 2 gyerekem halt meg), ezt feldolgozni, elfelejteni sosem fogod. Egy idő után megtanulsz vele együtt élni. Célokat, feladatokat kell keresni, hogy ne csak ezen rágódj! Máshogy nem megy.
Nagyon sajnálom!
7/8 anonim válasza:
Őszinte részvétem! Sok erőt kívánok a családnak! Az idő majd segít egy kicsit.
8/8 Lues válasza:
Feldolgozni szinte lehetetlen... Az én bátyám 17 éve halt meg, én akkor 10 éves voltam, de a mai napig nem tudtam feldolgozni. Sajnos örökké egy űr marad benned, mindig érezni fogod a hiányát. S most talán a sors fintorának nevezhetném, hogy a kisfiam azon a napon született mint mikor bátyám meghalt... Kitartást kívánok, hosszú évek múltán talán enyhül a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!