Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy lehet ezt kibírni, vagy...

Hogy lehet ezt kibírni, vagy feldolgozni?

Figyelt kérdés
Másfél éve próbálkozunk a babával,de egyszerűen nem sikerül. Úgy érzem nem tudom megadni ezt az örömöt a férjemnek hogy magamról már ne is beszéljek.... teljesen elveszítettem a hitem a témában... annyira idegesítő hogy mindenki a környezetemben szül nyakra főre 5 gyereket, a többi meg folyton megszakításra járkál nekünk meg nem jön össze... annyira magam alatt vagyok hogy nem tudom elmondani... a doki szerint semmi bajunk. De akkor mi van már? Miért nem jön? Annyira sírhatnékom van egész nap....
2013. okt. 14. 12:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézd az a másfél év nem a világ vége.Itt láthatod,hogy van olyan aki 6éve vár babára.Mi 4évet vártunk rá,rengeteg kivizsgálás,vitaminok,stb.Mikor elő voltunk jegyezve a lombikra akkor sikerült természetesen úton teherbe esnem.Neadd fel,járjatok utánna a dolgoknak.És légy pozitív
2013. okt. 15. 07:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi bajotok, leszamitva hogy tiszta ideg vagy, csoda hogy nem sikerul?csak arra koncentralsz hogy nincs, megint nem sikerult, ennyi meg annyi ideje nem jon, a szavak a fejedben: meddoseg, sikertelenseg..a hozzallasodon es a gondolkodasodon kene valtoztatni es meglasd egy rakat baba fog bekoszonni hozzatok :)))
2013. okt. 16. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!