Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet kibírni?

Hogyan lehet kibírni?

Figyelt kérdés
Minden barátom idősebb nálam minimum 3 évvel, így ebből az adódik, hogy hívnak házibulikba, koncertekre, fesztiválokra, de engem nem engednek. Unatkozom is itthon, és nagyon rossz érzés, hogy mindenki sztorizik én meg nem tudok mit mondani a dologhoz :/ Hogyan lehet kibírni? Oké, hogy idősödöm de kb 2 év múlva fogják ezeket engedni, én meg napról napra rosszabbul érzem magam emiatt, most a legjobb barátnőm pl olvasta, hogy ingyenes lesz a Hegyalja fesztivál, így mondta, hogy menjünk már, de esélytelen.
2013. dec. 22. 16:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ismerős, nálam minimum egy évvel idősebbek, de pl. tavalyi Paramore koncertre a Budapest Parkban 16 volt a korhatár, ki nem volt 16? Naná, hogy én.

Engem engednek szerencsére mindenhova, főleg velük, mert idősebbek. Két csajt anyum tanított, bízik bennük, egyik idősebb fiúbarátommal is inkább engednek ide-oda mint egy velem egykorú lánnyal.

Bele kell nyugodnod, de a szüleidnek meg be kell látnia, hogy pár év nem számít, sokakl érettebb vagyok, mint pár idősebb barátom, rosszba meg inkább korobéliek vinnének, ha hagynám magam.

2013. dec. 22. 16:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Úgy vannak vele, hogy 14 évesen ilyenekről még csak ne is álmodozzak, hogy pl fesztivál vagy buli vagy koncert.
2013. dec. 22. 17:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Én Depeche Mode-ra akartam volna elmenni, nem engedtek. Napokig hisztiztem miatta. Anyám legjobb barátainak volt felesleg jegyük, Belgrádba mehettem volna, anyuval, de anyu nem akart elengedni. Pedig mennyire akartam... :'( A szüleidnek meg kéne érteniük, hogy ha idösebbekkel mész, pláne nem lesz semmi bajod, sokkal biztonságosabb, ha a korodbeliekkel mennél.

14/L

2013. dec. 22. 17:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát,én csak 18 vagyok, de 14 évesen azért én se fesztiváloztam volna. Nem akarok itt jönni a "bezzeg az én időmben" hegyibeszéddel,mert semmi jogom ítélkezni feletted, de ennyi idősen inkább mennék vásárolgatni,ebédelni,kávézni a barátnőimmel. Az értem én hogy haverok körében meg bandában cink az ilyesmi, de éjszakai koncert, meg nagyfesztivál tele illuminált, kábszeres jampikkal... hát ennyi idősen még ne. Ráérsz úgy 16 éves korod körül, akkor már az ősök is engedékenyebbek.
2013. dec. 22. 17:18
 5/13 anonim ***** válasza:
14-15 évesen nem tudom miért ezen rágódsz a házibuli,a fesztivál és a buli még nem neked való,élvezd ki,hogy gyerek vagy 3-4 év múlva eljön a te időd is és kiszórakozhatod ilyen téren magad,ne akarj korán felnőni,keress veled egykorú barátokat akikkel csinálhattok közös programokat.
2013. dec. 22. 18:00
 6/13 anonim ***** válasza:
ebben a korban nagyon sokat számít 3 év,hidd el nem a szüleid hibája hogy nem engednek el,akkor nagyobb baj lenne ha azt mondanák menjél lányom 1 hétre partizni!én sem mehettem 14 évesen szilveszterezni az OSZTÁLYTÁRSAIMMAL,még ma is emlékszem arra a szilveszteremre otthon,de 15 évesen már elengedtek.ezeken túl kell lenned,1-2 év és életed végéig fesztiválozhatsz.
2013. dec. 22. 21:00
 7/13 A kérdező kommentje:
De nem bírom ki. Most is úgy voltam vele, hogy annyira unom magam és lehetetlenség nekem kibírni, hogy inkább levetem magam a háztetőről -.- Igazán értelmes vagyok idegesen, de ez annak köszönhető, hogy az a fajta ember vagyok, aki ha akar valamit azt meg is szerzi általában, itt csak azért nem, mert nem akarom, hogy megverjen apám, de ezt is ki fogom játszani. Mindig van kiskapu. Szeretnék élni kicsit, nem itt nyomorogni. Exem régen úgy oldotta meg, hogy kimászott az ablakon és elvonatozott, ahova kedve tartotta :) Szolnok, Pest, Siófok, Sopron, mindenfelé ment.
2013. dec. 22. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, kérdező, de 14 évesen nem kell házibulikra és fesztiválokra járni, mert az nem gyerekeknek való. Te meg - akár tetszik, akár nem - még az vagy.
2013. dec. 22. 21:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor meg mit csináljak? Semmi sincs, amit élveznék, max a hajamat festegetem, de azt sem lehet minden nap. Most leomintásat szeretnék majd.
2013. dec. 22. 22:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem mi tehetünk róla, hogy olyam alacsony èrtelmi szinted.ès igènyeid vannak, hogy 14 èvesen semmit sem találsz az èletben, mèg egy hobbit dem, amit èlvezhetnèl.
2013. dec. 22. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!