Hogyan fogom kibírni még ezt a 4 évet egyedül a suliban?
A legjobb barátnőm jövőre elmegy a suliból. Ötödikesek leszünk, két osztály, mi, a gimisek, meg az általánososok, össze lesz keverve az A meg a B. Tehát csak Ő van, barátnőm, egyedül, méghozzá Ő Pestre megy, én Veszprém megyében lakom. (Nem mondom el, pontosan hol) Nagyon messze leszünk egymástól, csak Msn-en tudunk majd esténként beszélni, meg webkamerázni. Én ismerem jól az A-sokat, nem lesz senki onnan a haverom, talán egy lány. A mi osztályunkból sincs egyetlen normális, csak a fiúk. Velük jóban vagyok, ki szoktunk járni deszkázni, cangázni, apuikkal elmegyünk meccsekre, az én apummal meg rallyra, stb. De Ők mégis csak fiúk... Mondjuk elég fiús vagyok, apapárti. (Az apumhoz "állok közelebb") Az osztályból a lányok mind plázacicák, undorítóak. Nem tudom mi lesz velem ötödikben. Segítsetek, hogy találnék újra barátokat!
10/L
Esetleg kezdj el járni valami délutáni extraórára... lehet bármi, csak a lényeg, hogy érdekeljen. Én sportoltam és a legjobb barátaim onnan kerültek ki, nem az osztályból, sőt, még csak nem is ugyanarról a környékről, mert a sportklub messze volt. Hetente csak kétszer jártam ugyan, de tök jó volt. Nem is hiányzott, hogy szorosabb kapcsolat legyen bárkivel is a suliból... bár így is alakult azért 1-2 lazább baráti viszony. Ezek mindig alakulnak emberek között, akik sokat vannak együtt. Akaratlanul is. :D
Szóval fel a fejjel, ne aggódj, a barátnőddel meg, hála a netnek fogjátok tudni tartani a kapcsolatot. Én is így csinálom, bár már jóóóóóval idősebb vagyok, de külföldön élek és sok barátom meg otthon... szal netezünk és nem para.
Fiatal vagy,ilyen idős korban még sok barátnőt szerezhetsz. :)
Amúgy meg nem hiszem hogy az osztálytársaid 10 évesen plázacicák..ezt elég nehéz elképzelni egy 10 éves kislányról..
15/L
asszem olyan vagy mint én csak fiatalabba:D
én is imádtam a fiukkal haverkodni,mert csak velük lehetett nem babázós témáról beszélgetni.:Da lányok meg csak arról tudtak beszélni.-.-:D
biztos,hogy lesz valaki akivel jöban lehetsz!!:)
reégebben én is utáltam a B-seket,de lett egy brtnm akivel bármit megtudtam beszélni!szerintem nem sokára megtalálod az alkalmas lányt erre!:)
a barátnőddel meg mindenképp tartsd a kapcsolatot:)
13/L
"De Ők mégis csak fiúk"
Nagyon éretlen vagy! Már bocs! Most azért nem lehetne velük barátkozni mert fiúk?? Pff...
Ha csak lányok járnának az osztályba, és rajtad kívül mindnek hosszú haja lenne, akk azokkal sem barátkoznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!