Nagyvárosban már szabnék határokat, engedném, de nem mindegy, hogy kivel, hova, mikor...
2011. nov. 8. 13:24
2/36 anonim válasza:
Jesszusom, dehogyis! Még csak ötödikes, nem is tudna magára vigyázni. PLáne a barátaival... Szeleburdi, nem figyel. Átfutnak a zebrán, aztán elcsapja egy busz... Egyedül még inkább elengedném (persze nappal), de barátaival pont ezért nem.
2011. nov. 8. 13:26
3/36 anonim válasza:
Hú, hát egy 11 éves sztem még elég kicsi.
Mi egy nagyon pici városban élünk, vidéken, de még itt sem vagyok benne biztos, hogy bárhova elengedném a városba.
Úgy engedném el, hogy óránként fel kéne hívnia, hogy minden rendben van...
De ha ez Budapesten van.. Biztos, hogy nem engedném el, se nappal se semmikor, senkivel se! 11 évesen még nagyon kicsi ahhoz, h egyedül mászkáljon a belvárosban. Ott még egy felnőtt is sokszor ki van téve egy csomó mindennek, nehogy egy ilyen kicsi gyerek.
2011. nov. 8. 13:29
4/36 LadyLee válasza:
11 évesen én már egyedül jártam iskolába - egy kisebb városban laktunk és közel volt a suli. Budapesten ebben a korban még meggondolandó.
2011. nov. 8. 13:33
5/36 anonim válasza:
Mindig is Budapesten éltünk, 11 évesen maximum a lakótelep keretein belül mozoghattam. Illetve, elmehettem a Ferenciek terére (egy busz), mert Anyukám sokszor ott vett fel (a város másik végében élt, így találkoztunk félúton).
23N
2011. nov. 8. 13:37
6/36 anonim válasza:
Én ha lesz gyerekem el fogom engedni :) én 11 évesen az éjszakát jártam mondjuk oké az tényés való hogy nem figyelt rám senki ( szüleim meghaltak és nagymamáknál voltam) és érdekes módon még élek!! mondjuk nekem 11 évesen olyan felfogásom volt hogy Szolnokon éjszaka fel hivtak hogy fater hulla részeg és én azt csináltam hogy othon volt a fater kocsija ( 1500 lada) és el mentem érte egyedül a városban!!! És haza hoztam!!!!!
2011. nov. 8. 13:39
7/36 anonim válasza:
ucsó vagyok am 19 éves vagyok :)
2011. nov. 8. 13:41
8/36 anonim válasza:
ez inkább szomorú, mintsem büszkeség...
2011. nov. 8. 13:55
9/36 anonim válasza:
Igen szomorú de én büszke voltam arra hogy jogsi nélkül az volt az első hogy kocsiba ültem és hazahoztam Édesapámat és amikor be vittem a lakásba akkor én nagyon is büszke voltam magamra és képzeld el most a hétvégén a barátnőm ide költözött hozzám ugyan ebböl az okból: az édesapja alkoholista :// és én azt tettem hogy be ültem kocsiba haza vittem lefektettem ott ültem melette egész éjszaka! Reggel föl kelt és megmondtam neki hogy ülj be a kocsiba el viszlek 1 új kocsmába! Nem kellet 2-szer mondani be ült vittem a korházba!! Voáláá 2 hónap elvonó után még nem is az hogy az alkoholt de még a dohányzást sem türi meg !!!!!! És ezt azért irtam mert én büszke vagyok arra hogy 11 évesen ilyen voltam és most 19 évesen felelősség tudó fiatal ember vagyok :')
2011. nov. 8. 14:07
10/36 anonim válasza:
ma 13:39
Hát azért ha már hazudozol legalább hihetően tedd. Egyszer azt írod, hogy meghaltak a szüleid, és 11 évesen a nagymamád nevelt, egy sorral lejjebb meg szintén 11 évesen mész a részeg apádért?
Szóval egy kicsit hihetőbben legközelebb.
De, hogy a kérdésre is adjak választ. Ha egy nagyobb városról lenne szó akkor nem sehová, max. csak felnőttel akit ismerek. Kisvárosban ami már szinte falu, ott is csak bizonyos szabályok mellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!