Ti elmennétek egyedül koncertre?
Nem hiszem... Mentem már párszor egyedül koncertre, de az más volt. Mármint egyszer úgy mentem egyedül, hogy nem tudtam hirtelenjében elérni senkit, de kedvem volt elmenni, hát elmentem egyedül, de sejthető volt, hogy lesznek ott olyanok, akiket ismerek. És voltak is, szóval jó volt az egész, nem voltam hazamenetel terén senkihez kötve, de azért nem egyedül voltam.
Meg egyszer úgy mentem egyedül, hogy a fellépők között volt ismerős, aki kért, hogy menjek el, nézzem meg. Na az nem igazán volt jó, mivel egyedül érkeztem, egy darab ismerősöm nem volt ott, csak az az egy, aki a színpadon volt. Szóval ott nem igazán éreztem jól magam.
Természetesen. Színházba is, moziba is, koncertre is, tárlatra is. Bárhova.
Vasárnap voltam egy nagy klasszikus koncerten, ahol nem egy ember volt egyedül. Nők is, férfiak is. Ha a mű érdekli, miért ne mehetne egyedül?
Szerintem, menj te is nyugodtan és érzed jól magad.
Persze, szoktam is járni egyedül. Van a dolognak pozitív hozadéka is, a legjobb barátnőm például így ismertem meg (ő is egyedül volt).
De csak akkor működik, ha valóban a zene érdekel, ha csak buliznál, akkor ne menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!