Te elengednél egy 11 éves gyereket a barátaival vagy egyedül bárhova a városba?
Én 10 éves koromtól jártam egyedül suliba.:) Bár egy köpésnyire van tőlünk,de van egy nagyobb zebra a házunk és a suli között.
11 évesen úgy mehettem el otthonról,hogy teló nálam,és megvolt szabva a határ hogy meddig mehettem el. Igazából sokszor addig sem mentem el,mert a közelünkbe van egy park,egy játszótér és odamentünk a barátaimmal :)
Most 13 évesen már bármeddig elmehetek.(Persze a városban.) :)
Ú de utálom ezt a lepontozósdit. Nem érdekel, ha lepontoztok, ha nem, akkor sem engedném a gyerekem egyedül a belvárosba..
Az, hogy egy kisvárosban elmegy egyedül az iskolájába, egyértelmű.
Sziasztok! Válaszolok a kérdésre. 12 éves vagyok pár napja lettem az.. 9 évesen már egyedül mentem suliba és 10 évesen már nekem kellett a boltba mennem és 11 évesen már sokszor elmentem a barátaimmal is. Nem tudom hogy ez nagyvárosnak számít de 50.000 60.000 fős a városunk. És a kérdésre válaszolva elengedném,de az attól függ mennyi a létszáma a városnak.. Például Budapesten csak a lakótelepen engedném ki sötétedésig.. De faluba,városba elengedném sötétedés után negyedórára még de pl. úgy hogy felhív mindig,és ha van valami baj akkor is szól. Na ennyi,nem érdekel hogy lepontoztok,ez a véleményem na sziasztok!
12/L
Nana... Az, hogy valaki egyedül megy suliba, kicsit más. Ott csak felszáll a buszra, leszáll és bemegy... Azért lássuk be, hogy más, amikor a haverjaival tölti valaki a szabad délutánját. Egyáltalán nem ugyanaz a kettő.
Nyilván én sem fogom 9-10 évesen már cipelgetni a gyerekemet a suliba, nem akarom, hogy anyuci kicsi fia/lánya legyen belőle. Na de nem fogom elengedni 11 évesen császkálni a haverjaival. Pláne ebben a mai világban, ahol a fiatalok szórakozása a piáról meg a bagóról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!