Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Te elengednél egy 11 éves...

Te elengednél egy 11 éves gyereket a barátaival vagy egyedül bárhova a városba?

Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 13:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Engem 11 évesen már simán elengedtek a barátaimmal... Bár mi vidéken egy kisvárosban lakunk. Szerintem minden bizalom kérdése, ha tudod, hogy jól nevelted a gyerekedet és tud magára vigyázni, és a barátai sem olyan hülyék akkor szerintem semmi baj nem történhet. Vagy mondd neki, hogy írjon sms-t óránként, vagy bizonyos időnként, hogy minden rendben van.
2011. nov. 12. 15:52
 32/36 anonim válasza:
Én nem engedném el egyedül Maximum ha a közelben sétálnak vagy van velük szülő. 2-3 év és már elmehetne de 11 évesen még nagyon fiatal és rossz társaságba is kerülhet :D 15/l
2011. nov. 13. 16:03
 33/36 anonim ***** válasza:
11 véves vagyok és egyedülo járok mindenhova. suli, edzés, haverok. Bicajjal simán eljutok bárhová.
2011. nov. 15. 16:37
 34/36 anonim válasza:
Nem engedném Saját magamról tudom hogy mindenki kicsit befolyásolható baráti társaságban,(habár ezt nehéz elhinni) vagy ha elengedném maximum addig míg világos van, és mindenképp függ a barátaitól is.
2011. nov. 16. 22:18
 35/36 anonim válasza:
utolsó vagyok 15/F
2011. nov. 16. 22:19
 36/36 anonim ***** válasza:
Valaki írta, hogy suliba menni más, mert felszállsz a buszra, leszállsz a buszról és ott is vagy. Hát én bicajjal járok (ma reggel mínusz 4,5 fok volt) és szerintem tök ugyanaz, mint hogy a haverokkal megyek el szórakozni. Anya azt mondta, hogy suli után (minden nap 5 óra +csüt 6 és péntek 4) 3-ig oda megyek ahova akarok, csak menjek el edzésre. És igen bárhová elengedném, ha van nála telefon. Nálam annak ellenére, hogy bicajjal járok, mindig van egy buszjegy és kb. 500 Ft és telefon.
2011. dec. 21. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!