Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutya mennyi időt képes...

Egy kutya mennyi időt képes kibirni egyedül egy házban?

Figyelt kérdés
Szeretnék már régóta kutyát és nem tudom hogy egy egézséges felnőtt kutya meddig tudja visszatartani a pisilést-kakilást.Meddig?
2009. nov. 16. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg kell tanítani rá!Bár az én kutyám amint beszabadul rögtön rápisil a szőnyegre!Ezért van ő a fűtött garázsban!
2009. nov. 16. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Függ a nemétől, a szuka kutyák tovább bírják. A foxikeverékem pl simán kibírja azt amíg suliba vagyok.
2009. nov. 16. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:

lakásban tartott 1 éves kutya este 8-tól-reggel 7-ig alszik, ha akarnám sem kelne fel :),tehát 10-11 órát kibírnak éjjel, nappal ,viszont 4-5 óránként kivisszük wc-re.

szoktatás kérdése ,persze az első 6-7 hónapban van takarítani való utánnuk.

2009. nov. 17. 07:52
 4/9 Petty Clown ***** válasza:

A mi kutyánk most lesz 4 hónapos és ő 6-7 órát bír ki úgy a lakásba hogy nem pisil és nem kakil be!

Ővele inkább az a baj hogy mindent lepakol amit elér!

2009. nov. 17. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahol van ház, van kert is vagy udvar biztos. Szerintem kiengedhetd az udvarra míg nem vagy otthon. Csak olyan kutyust válassz, ami jól bírja az ídőjárást.
2009. nov. 17. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:

4 hónapos kutya 6-7 orát??? az kemény! jopofa gazdi lehetsz:( egy négy honapos kutyát legalább 3-4 oránként ki kéne vinni, mert ök még nem tudják visszatartani, bár ha nincs elötte viz meg kaja:((( ugy elhiszem hogy kibirja!

egy felnött kutyát naponta min. 3 szor érdemes levinni, az én kutyám 7-8 orát kibir, de akár többet is, bár nem igazán várom ki, hogy mennyit bir! amugy kibirja 10 orán keresztül is, hogy visszatartsa, csak nem egészséges!

2009. nov. 20. 14:41
 7/9 Petty Clown ***** válasza:
48%
"ma 14:41" Elhiheted mi se jó dolgunkba hagyjuk egyedül szegényt, de mind a ketten dolgozzunk! Amúgy van előtte víz és 3x kap enni naponta!
2009. nov. 20. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy kiskutyának leggyakrabban evés, ivás, alvás vagy játék után el kell végeznie a dolgát. A fiatal kutyusoknak két-három óránként van erre szükségük.
2009. nov. 20. 16:03
 9/9 Petty Clown ***** válasza:
Látom valaki olvassa a Kutya-Világ-ot! :)
2009. nov. 20. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!