Egy kutya mennyi időt képes kibirni egyedül egy házban?
Figyelt kérdés
Szeretnék már régóta kutyát és nem tudom hogy egy egézséges felnőtt kutya meddig tudja visszatartani a pisilést-kakilást.Meddig?
2009. nov. 16. 20:19
1/9 anonim válasza:
Meg kell tanítani rá!Bár az én kutyám amint beszabadul rögtön rápisil a szőnyegre!Ezért van ő a fűtött garázsban!
2009. nov. 16. 21:03
2/9 anonim válasza:
Függ a nemétől, a szuka kutyák tovább bírják. A foxikeverékem pl simán kibírja azt amíg suliba vagyok.
2009. nov. 16. 22:33
3/9 anonim válasza:
lakásban tartott 1 éves kutya este 8-tól-reggel 7-ig alszik, ha akarnám sem kelne fel :),tehát 10-11 órát kibírnak éjjel, nappal ,viszont 4-5 óránként kivisszük wc-re.
szoktatás kérdése ,persze az első 6-7 hónapban van takarítani való utánnuk.
2009. nov. 17. 07:52
4/9 Petty Clown válasza:
A mi kutyánk most lesz 4 hónapos és ő 6-7 órát bír ki úgy a lakásba hogy nem pisil és nem kakil be!
Ővele inkább az a baj hogy mindent lepakol amit elér!
2009. nov. 17. 08:19
5/9 anonim válasza:
Ahol van ház, van kert is vagy udvar biztos. Szerintem kiengedhetd az udvarra míg nem vagy otthon. Csak olyan kutyust válassz, ami jól bírja az ídőjárást.
2009. nov. 17. 08:32
6/9 anonim válasza:
4 hónapos kutya 6-7 orát??? az kemény! jopofa gazdi lehetsz:( egy négy honapos kutyát legalább 3-4 oránként ki kéne vinni, mert ök még nem tudják visszatartani, bár ha nincs elötte viz meg kaja:((( ugy elhiszem hogy kibirja!
egy felnött kutyát naponta min. 3 szor érdemes levinni, az én kutyám 7-8 orát kibir, de akár többet is, bár nem igazán várom ki, hogy mennyit bir! amugy kibirja 10 orán keresztül is, hogy visszatartsa, csak nem egészséges!
2009. nov. 20. 14:41
7/9 Petty Clown válasza:
"ma 14:41" Elhiheted mi se jó dolgunkba hagyjuk egyedül szegényt, de mind a ketten dolgozzunk! Amúgy van előtte víz és 3x kap enni naponta!
2009. nov. 20. 15:21
8/9 anonim válasza:
Egy kiskutyának leggyakrabban evés, ivás, alvás vagy játék után el kell végeznie a dolgát. A fiatal kutyusoknak két-három óránként van erre szükségük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!