Szomszéd kutya hetekig egyedül láncon. Mit tehetnék?
elköltöztek a szomszédaink,itthagyták láncon a kutyájukat,szegény kölyök kora óta láncon él,most 3éves kb.
azt mondták,hogy jönnek majd egy héten egyszer,etetni itatni.
amit kérdezni szerettem volna,hogy ilyenkor elkobozhatják a kutyát tőlük az állatvédők?egyáltalán szóljak nekik?mert egyszer már szóltam egy másik kutya miatt az állatvédőknek,de nem csináltak semmit,óriási balhé lett belőle,a szomszéd megmérgezte emiatt a mi kutyánkat...megint vállaljam a balhét?
Ìgy van.Anonim feljelentés.....
Ez pokjoli állatkínzás.A gazdáját kötném láncra!!
szerintem igen szólj az állatvédőknek!! és ne hagyd annyiban! Hogy dö...nének meg a rohadt szomszédaid ha ilyet csinálnak.
te hány éves vagy?
az első is anonim volt,csak előtte beszéltem a gazdájával,hogy adja oda az állatvédőknek a kutyát és ők keresnek neki másik gazdát,és megműtik-azzal az volt a baj,hogy elütötte a kutyát egy autó és nem vitte orvoshoz,pedig el volt törve a lába-
de nem egyezett bele.gondolom ha most a másik szomszédot jelenteném fel,akkor már biztosan tudnák,hogy megint én voltam...
azt nem értem a sok kőbunkó vidéki parasztnak minek kutya ha nem tud és NEM is AKAR gondoskodni róla?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!